Сучасне освітлення дитячого майданчика в смт.Заводське.

Освітлення будь-якого населеного пункту – це забезпечення комфортних умов проживання його жителів. А якщо мова йде про дитячий майданчик, то забезпечення безпеки і комфорту має бути першочерговим і пріоритетним завданням. Мета встановлення сучасного освітлення надзвичайно важлива, адже крім основної своєї функції вуличні ліхтарі, які згідно проекту будуть передбачати освітлення сучасними ЛЕД-лампами (що в свою чергу буде енергоефективним та енергозбережливим), зможуть стати окрасою центру селища Заводське. Вони у поєднані з сучасним дитячим майданчиком створять приємну та затишну атмосферу місця, в якому схочеться проводити час, місця, в якому схочеться затриматися довше. Крім того, додаткове сучасне освітлення стане захистом від можливих випадків хуліганства, створить додаткові комфортні умови для тих, хто змушений перебувати на вулиці у темну пору доби. Особливо, це надзвичайно стане актуальним, коли день стає коротшим і повертаються додому жителі селища із роботи (наприклад, працівники цукрового заводу, працівники магазинів, селищної ради тощо), але саме головне, діти – коли повертаються після навчання у Заводській школі естетичного виховання

Дата початку голосування: 21 листопада 2017 р.

До кінця голосування залишилося: 0

Автор: Громадська організація "Центр громадських ініціатив "Від ІДЕЇ до УСПІХУ"

Станом на 23 квітня проект підтримали 0 осіб.