Створення культурно-просвітницької зони відпочинку для жителів села Биківці "Співоче Поле калинове" Переможець

Проектом передбачається створення сучасної культурно-просвітницької зони відпочинку з метою проведення просвітницьких, розважальних заходів, направлених на підвищення рівня культури, обізнаності усіх учасників навчально-виховного процесу, молоді та жителів села для забезпечення повноцінного права мешканців громади на духовний, культурний та соціальний розвиток.
Жителі с. Биківці, особливо влітку,зіштовхуються з проблемою відпочинку (з родиною, дітьми) на свіжому повітрі. Тому, щоб не втратити одну із зелених рекреаційних зон у межах села, ми і вирішили використати потенціал пришкільної території.
Через реалізацію проекту ми зможемо зробити перші кроки, щодо збереження народних звичаїв та обрядів, ефективно вплинути на вирішення питання культурно-просвітницької діяльності серед населення та залучення до роботи талановитих мешканців села різних вікових категорій. Подібна зона збагатить культурне життя селян і водночас приверне увагу гостей та його відвідувачів.
Проектом передбачено створення сільського Співочого поля, Калинової Алеї, зони рухливих дитячих ігор, а також місця для настільних ігор та перегляду концертних програм, що будуть проводитися на Співочому полі.
Ми хочемо жити по-європейськи. Приєднуймося до відомого вислову:"Хочеш змінити світ на краще - почни із себе".

Пріоритетний напрямок: Інше

Автор: Безух ОКСАНА Ярославівна

Ініціативу підписали 307 осіб.

Рішення по проекту

Прийнято: 28 грудня 2018 р.
1.4. Проекта Пропозиція № 26-18 «Створення культурно-просвітницької зони відпочинку для жителів села Биківці «Співоче поле калинове» - 100 000грн.
Додаток