Облаштування сучасного дитячого спортивного майданчика

Головною метою проекту є будівництво спортивних споруд, дитячого спортивного майданчика відповідно до санітарних вимог, створення належних умов для організації дозвілля дітей, занять фізичною культурою та спортом, для впровадження здорового способу життя.
Завдання та цілі проекту:
1. Зміцнення матеріально - технічної бази Пирятинської ЗШ 1-ІІІ ст. №4.
2. Безпека життєдіяльності учасників навчально-виховного процесу.
3. Попередження травматизму у школі.
4. Відповідність спортивних споруд санітарним нормам.
5. Створення інноваційних комплексів для дозвілля дітей, занять фізичною культурою та спортом.
6. Тематичний склад дитячих спортивних майданчиків повинен бути різновіковим. Проблемою Пирятинської ЗШ І-ІІІ ст. є те, що дитячий спортивний майданчик на
території початкової школи не відповідає сучасним вимогам, потребує реконструкції та

будівництва нових спортивних споруд для занять загальною фізичною підготовкою, для ігор і відпочинку школярів.
Наявні проблеми безпеки життєдіяльності учасників навчально-виховного процесу, можливого травматизму через невідповідність спортивних споруд та спортивного майданчика сучасним вимогам, високу зношеність спортивних споруд, що було виявлено під час огляду спортивних майданчиків у закладах освіти міста перед початком нового 2016-2017 навчального року.
Ми прагнемо створити сприятливі умови для організації дозвілля дітей, для розвитку фізичної культури та спорту, зміцнення здоров’я, задоволення потреб у руховій активності, досягнення високого рівня працездатності засобами фізичної культури та спорту, внутрішнього психологічного комфорту та гармонії стану вихованців і навколишнього середовища.

Тип проекту: Локальний

Пріоритетний напрямок: Будівництво спортивних та дитячих майданчиків

Автор: Олександр Налчаджі, Ніна Бодак, Алла Клименко

Станом на 27 квітня проект підтримали 45 осіб.