Спортивно-ігровий дитячий майданчик по вулиці Михайла Сікорського, 19

Встановлення дитячого спортивно-ігрового майданчика з тренажерами, ігровим комплексом, гойдалками, пісочницею, відремонтуванням дитячої каруселі, озелененням території, вуличним стріт-артом та камерою спостереження.
Основна мета проекту відновлення дитячого майданчика. Проблема - відсутність ігрової та розвиваючої площадки для дітей. Пропонуємо вирішити дану проблеми шляхом встановлення дитячого спортивно-ігрового майданчика, на якому впершу чергу завезти землі та піски для розрівняння земельної ділянки, відремонтувати та оновити вже встановлену раніше карусель, встановити дитячу гірку, пісочницю, двох-місну гойдалку, турніки (2 шт.) для дітей та підлітків, бруся, тренажер для качання пресу. Також обов’язково потрібно встановити по периметру майданчика з трьох його сторін дерев’яний паркан. Четверту сторону залишаємо та розмальовуємо його в стилі вуличного стріт-арту (малюнок на дитячу тему). Також частково озеленюємо майданчик – висаджуємо 6 туй. Встановлюємо 1 відеокамеру спостереження, 2 смітника, 3 годівнички для пташок. Робимо дану ігрову зону вільну від алкоголю та тютюну (встановлюємо відповідні таблички).
Даний проект має бути реалізований тому, що нажаль в центральній історичній частині міста в якій проживає близько 500 родин , немає жодного дитячого майданчика. Колишній майданчик, що був збудований тут силами самої громади, за останні роки геть зруйнований.
Даний проект відповідає стратегічним пріоритетам і цілям розвитку міста адже спрямований на благоустрій центральної, історичної частини міста а також на розвиток та виховання дітей та підлітків, що є навіть не майбутнім а теперішнім потенціалом переяславської громади.

Пріоритетний напрямок: Будівництво спортивних та дитячих майданчиків

Дата початку голосування: 17 жовтня 2017 р.

До кінця голосування залишилося: 0

Автор: Чубай Олександр Олександрович

Станом на 23 квітня проект підтримали 9 осіб.