Обладнання тренажерного спортивного залу для занять важкою атлетикою, бодібілдингом та фітнесом у СЗОШ №1 ім.А.Малишка

Здоров’я – найважливіша цінність не лише окремо взятої людини, а й загалом усього суспільства. Однією з нагальних проблем сьогодення є малорухомість, що призводить до низки захворювань. Тому популяризація здорового, активного способу життя, всебічне заохочення до занять спортом підростаючого покоління це майже одна з головних задач, яку повинна ставити перед собою громада, школа та батьки.
Мета проекту – створення належних умов для організації навчально-виховного процесу, гармонійного фізичного та соціального розвитку підростаючого покоління, пропагування здорового способу життя. Реалізація цього проекту сприятиме розвитку та вдосконаленню фізичного виховання дітей та молоді, тренуванню силової витривалості всіх груп м’язів, вестибулярного апарату та створенню позитивного емоційного фону. А це в свою чергу забезпечить виховання здорової нації.
Проектом пропонується закупівля і встановлення спортивного обладнання (тренажерів, комплектів гантелей та ін.) для занять важкою атлетикою, бодібілдингом та фітнесом на базі НВК «СЗОШ №1 ім.Малишка». Що важливо, у центральній частині міста, на відміну від м-нів «Школа/Піщана», відсутні спортзали із подібним обладнанням. У існуючому ж спортивному залі школи №1 відсутні умови та обладнання для таких занять. Тому його розміщення передбачається в одному із приміщень цокольного поверху школи, з попередньою підготовкою поверхні підлоги, та укладанням відповідного спеціального гумового покриття, монтажем освітлювальних приладів на стелі, та обладнанням приточно-витяжної вентиляції для приміщення.

Тип проекту: Капітальний

Пріоритетний напрямок: Будівництво спортивних та дитячих майданчиків

Дата початку голосування: 1 вересня 2018 р.

До кінця голосування залишилося: 0

Автор: Устименко Олександр Вікторович

Станом на 19 вересня проект підтримали 125 осіб.