Паркова скульптура для міста Обухова

Бронзова скульптура героя оповідання всесвітньо відомого письменника А.Екзюпері "Маленький принц". Невелика, у зріст дитини бронзова фігура принца тримає зірочку. А поряд з ним лисиня і декоративний стовб з діючим годинником у формі місяця нагорі. Фігури принца і лисиня з декоративним стовбом та годинником, поєднується у цілісну композицію. І доповнюються філософським вислівом Екзюпері: "Хотів би я знати, навіщо зірки світяться. Напевно, для того, щоб рано чи пізно кожен міг знову відшукати свою..."

Мені, як корінному обухівчанину, хотілося, щоб у нашому місті було більше цікавих, позитивних місць, таких собі "фішечок", "родзинок", де, наприклад, було б приємно прогулюватися з дітьми і не тільки. Хотілося хлопцеві призначити побачення дівчині або показати заїзжим гостям і зробити фото на згадку. Щоб це місце було прикольне, миле і асоціювалося саме з нашим містом! А, у якійсь мірі, могло б стати і визитівкою нашого Обухова. От під такі "критерії" і народилася серія ідей паркової скульптури для міста.
В даному випадку, це бронзова скульптура героя оповідання всесвітньо відомого письменника А.Екзюпері "Маленький принц". Де невелика, у зріст дитини бронзова фігура принца тримає зірочку. А поряд з ним лисиня і декоративний стовб з діючим годинником у формі місяця нагорі. Фігури принца і лисиня з декоративним стовбом та годинником, поєднується у цілісну композицію. І доповнює композицію філософський вислів Екзюпері: "Хотів би я знати, навіщо зірки світяться. Напевно, для того, щоб рано чи пізно кожен міг знову відшукати свою..."
Така скульптура, на мою думку, може стати ще однією прикрасою нашого міста Сприятиме більш позитивному естетичному його сприйняттю мешканцями та гостями Обухова

Тип проекту: Капітальний

Пріоритетний напрямок: Інше

Дата початку голосування: 1 вересня 2018 р.

До кінця голосування залишилося: 0

Автор: Кіянченко ОЛЕНА Михайлівна

Станом на 19 вересня проект підтримали 4 особи.