Реалізація проектів в рамках програми "Громадський бюджет" в 2019 році Завершено

500 000 ГРН
«У зв'язку з оновленням стандарту взаємодії провайдеру автентифікації зі сторони НБУ зараз проводяться технічні роботи». Громадський бюджет на території Обухівської міської ради – це частина міського бюджету, місцева ініціатива, форма прямого волевиявлення жителів міста Обухова та сіл міської ради: Таценки, Ленди, що впроваджує інноваційні механізми залучення громадськості до розподілу коштів міського бюджету та спрямована на демократичний процес обговорення громадою окремих напрямів використання бюджетних коштів. Ведення цього механізму здійснюється для забезпечення реалізації права громадян на звернення до органів влади. Загальний обсяг громадського бюджету на території Обухівської міської ради на поточний та наступні бюджетні роки складатиме по 500,0 тис. грн., але в залежності від дохідної частини міського бюджету може коригуватися по роках, з розподілом 60:40 між капітальними та поточними видатками. Вимоги до проектів: - реалізація повинна бути в межах одного бюджетного року; - реалізація має бути в компетенції органів місцевого cамоврядування;- реалізація має бути здійснена на землях,які належать на праві комунальної власності територіальній громаді та відповідати затвердженій містобудівній документації; - сфера реалізації повинна бути публічною. У рамках громадського бюджету не можуть прийматися до розгляду наступні проекти, які: - розраховані тільки на виконання проектної документації; - носять фрагментарний характер (виконання одного з елементів в майбутньому вимагатиме прийняття подальших елементів); - суперечать діючим програмам міста або дублюють завдання, які передбачені цими програмами на поточний рік; - суперечать чинному законодавству України; - передбачають витрати на утримання та обслуговування, що перевищують вартість реалізації проекту.