Бюджет участі 2018 Триває збір підписів

450 000 ГРН
Загальний обсяг фінансування на 2018 рік для реалізації проектів-переможців конкурсу Бюджету участі 450 000 грн. Умови конкурсу прості та прозорі: Проекти можуть подавати мешканці міста віком від 16 років, які зареєстровані або проживають на території міста Нікополя, що підтверджується офіційними документами. Кожен мешканець міста може подати не більше 2 проектів. Подання проектів повинно відбуватись з дотриманням усіх вимог міської програми «Партиципаторне бюджетування (бюджет участі) у м.Нікополь на 2016-2020 роки» у новій редакції (рішення міської ради від 10.11.2017 №40-28/VІІ). Граничний кошторис для реалізації 1 проекту становить 30,0 тис.грн. Вимоги до проекту: - проект має бути реалізований до кінця 2018 року; - реалізація проекту має бути в компетенції органу місцевого самоврядування; - проект повинен реалізовуватись на земельних ділянках, які належать на праві комунальної власності територіальній громаді м. Нікополя, та відповідати затвердженій містобудівній документації; - сфера реалізації проекту повинна бути публічною (доступною для кожного мешканця); - до форми подання проекту обов’язково додається кошторис його вартості, фото/ескіз/макет/схема тощо. Проект має бути поданий відповідно до форми з мінімальною кількістю підписів за його підтримку – 15 (крім автора проекту). Проекти можуть бути спрямовані на покращення комфорту проживання мешканців, естетичного вигляду міста, благоустрій територій, сприяти культурному, спортивному, освітньому розвитку громадян тощо. У рамках бюджету участі не прийматимуться до розгляду проекти, які: - розраховані тільки на виконання проектної документації; - носять фрагментарний характер (виконання одного з елементів в майбутньому вимагатиме прийняття подальших елементів); - суперечать діючим програмам міста або дублюють завдання, які передбачені цими програмами на поточний рік; - суперечать чинному законодавству України; - передбачають витрати на утримання та обслуговування, що перевищують вартість реалізації проекту. Свої проектні ідеї можна подати з 3 січня по 1 лютого 2018 року включно: - особисто автором (з пред’явленням паспорту) до виконавчого комітету Нікопольської міської ради з понеділка по четвер з 9.00 до 18.00, у п’ятницю з 9.00 до 16.45 (обідня перерва з 13.00 год. до 13.45 год.) до: * відділу по роботі зі зверненнями громадян (каб. 12/3); * відділу по роботі з органами самоорганізації населення (каб. 4); * відділу економічного аналізу та прогнозування управління економічної політики (каб. 30). - електронною поштою за адресою inform@nikopol-mrada.dp.gov.ua з поміткою в темі листа «Бюджет участі» (з обов’язковою скан-копією паспорту). Інформація, що підлягає заповненню, та подається для участі у конкурсі: Форма подання проекту та додаток до неї (підписи за підтримку проекту), які розміщені на офіційному сайті Нікопольської міської ради www.nikopol-mrada.dp.gov.ua на головній сторінці - банер «Бюджет Участі» або в групі «Бюджет участі 2018. Нікополь» у мережі Facebook. Інформаційний супровід відбуватиметься: - на офіційному сайті Нікопольської міської ради; - у мережі Facebook в групі «Бюджет участі 2018. Нікополь»; - у закладах культури: * КЗ «Нікопольська міська централізована бібліотечна система», вул. Шевченка, 180; *КЗ «Нікопольська міська централізована бібліотечна система» філія №2, пр. Трубників, 40; * КЗ «Нікопольська міська централізована бібліотечна система» філія №9, вул. Княжа, 101; * КЗ «Нікопольський культурно-дозвіллєвий центр» філія №1 «Оберіг», вул. Микитина, 3; * КЗ «Нікопольський культурно-дозвіллєвий центр», вул. Патріотів України, 94; * КЗ «Нікопольський культурно-дозвіллєвий центр» філія №2 «Ровесник»; - у відділі по роботі зі зверненнями громадян (каб. 12/3), тел. 688-491; - у відділі по роботі з органами самоорганізації населення (каб. 4), тел. 5-29-24; - у відділі економічного аналізу та прогнозування управління економічної політики (каб. 30), тел. 4-26-45. У зазначених закладах культури та відділах виконавчого комітету міської ради можна отримати форму подання проекту в паперовому вигляді.

Дата початку голосування: 13 березня 2018 р.

До кінця голосування залишилося: 0

Станом на 23 травня у конкурсі зареєстровано 62 ініціативи.

Сховати
Назва проектуГолоси
№ 1. Облаштування тротуарної доріжки-1 по вул. Паромна (від вул. Херсонська до Річкового порту)
239