Комп’ютерний клас

Проект «Комп’ютерний клас» спрямований на забезпечення навчального закладу (СЗОШ№9 м.Марганця) другим комп’ютерним класом, оскільки школа запроваджує технологічний профіль навчання й потребує оновлення техніки, забезпечення вільного виходу до мережі Internet, що дасть можливість учням школи на більш високому рівні отримувати якісні освітні послуги через інтенсифікацію викладання інформатики у 1-11 класах, оптимізацію комп’ютерної підтримки викладання навчальних дисциплін, позакласну роботу, роботу з обдарованими дітьми, реалізацію соціальних проектів з мешканцями мікрорайону.
Для реалізації проекту передбачається розробка проектно-кошторисної документації, підготовка приміщення, закупівля й установка комп’ютерної техніки, установка ПЗ (програмного забезпечення) й супровідних матеріалів.
ТОВ «ПРОМТЕХРЕСУРС», залучене до участі у проекті, буде здійснювати консалтинг та встановлення і налаштування техніки на суму 11700грн з фонду конкурсу плануємо отримати 106 000грн на придбання 13 комп’ютерів. Загальний бюджет проекту – 117 700грн.

Пріоритетний напрямок: Інше

Автор: ММО ВТО «УФХ»

Станом на 15 серпня проект підтримали 351 особа.