Діти – наше майбутнє. Створюємо комфортні умови у школі разом

Назва нашого проекту говорить сама за себе: «Діти – наше майбутнє. Створюємо комфортні умови у школі разом».
ГО «Рада батьків ЗОШ №7» - це батьки учнів нашої школи і ми хочемо допомогти нашим дітям.
Ми прикладаємо досить зусиль для благоустрою рідної школи, але в у нас навчаються незахищені верстви населення, а саме: діти інваліди, діти сироти, малозабезпечені сім'ї, тому ми - батьки не можемо вирішити самостійно проблему харчування в школі.
Актуальною проблемою на даний час, яку необхідно вирішити в школі є заміна меблів та модернізація шкільної їдальні, які за роки експлуатації вичерпали свої ресурси. В нашій школі діти їдять стоячи, не вистачає:
- комплектів меблів для їдальні;
- обладнання для кухні, необхідного для приготування їжі. Без цих речей надання якісних послуг для харчування підростаючого покоління просто неможливе.
ГО «Рада батьків ЗОШ №7» ініціює перед Марганецькою міською радою проект «Діти - це наше майбутнє. Створюємо комфортні умови у школі разом», за допомогою якого зможемо покращити умови для надання послуг якісного харчування учням нашої школи, забезпечимо естетичний вигляд шкільної їдальні, а значить актуальна проблема школи буде вирішена.

Пріоритетний напрямок: Інше

Автор: ГО «Рада батьків ЗОШ №7»

Станом на 15 серпня проект підтримали 321 особа.