Громадський бюджет м. Коломиї на 2019 рік Завершено

3 000 000 ГРН
Чим відрізнятиметься громадський бюджет 2019 року? У 2019 році з бюджету міста буде виділено 3 000 000 грн. на реалізацію Ваших проектів. Проекти поділяються на дві категорії: 1 категорія – проекти на суму від 400 000 грн. до 1 000 000 грн., серед яких шляхом голосування буде обрано одного переможця. 2 категорія – проекти на суму до 400 000 грн., серед яких шляхом голосування буде обрано декілька проектів на загальну суму не більше 2 000 000 грн. Які умови участі проектів на громадський бюджет для Коломиї? 1. Проект може подавати дієздатний громадянин України віком від 16 років. 2. Проекти можуть стосуватись лише одного об’єкта із урахуванням вимог загальної доступності для мешканців і гостей міста (тобто об’єкти благоустрою не можуть знаходитися на приватній території) 3. Для подання проектів необхідно заповнити бланк заяви за формою згідно з додатком 1 Положення про громадський бюджет міста Коломия в електронному вигляді, який розміщений на сайті міської ради: http://kolrada.gov.ua в рубриці «Громадський бюджет» або в паперовому вигляді в центрі надання адміністративних послуг за адресою: м. Коломия, площа Привокзальна, 2а/1. 4. Автор проекту може подавати необмежену кількість проектів, реалізація яких відбуватиметься за рахунок коштів громадського бюджету міста Коломиї. 5. Проекти на 2019 рік будуть прийматися з 01.05.2018 до 31.05.2018 року. 6. Із заповненими бланками заяв на участь в проектах, реалізація яких відбуватиметься за рахунок коштів громадського бюджету, за винятком сторінок, які містять персональні дані авторів проекту і на розповсюдження яких останні не дали своєї згоди, можна ознайомитись у розділі «Громадський бюджет» на офіційному сайті міської ради. Автор проекту може у будь-який момент зняти свою пропозицію з розгляду, але зробити це він повинен не пізніше, ніж за 7 календарних днів до початку голосування. 7. Об’єднання проектів або внесення змін до них можливе лише за згодою авторів даних проектів відповідно до норм. Порядок голосування 5.1. Відбір проектів, які отримали позитивну оцінку і були виставлені на голосування, здійснюють дієздатні громадяни України віком від 16 років та які зареєстровані на території міста Коломиї шляхом електронного голосування на офіційному сайті міської ради http://kolrada.gov.ua у рубриці «Громадський бюджет» та шляхом відкритого голосування в спеціально визначених для цього заходу пунктах голосування. 5.2. Перелік пунктів голосування відповідно має бути оприлюднений не пізніше як за 14 календарних днів до дня початку голосування (у 2017 році – 10 календарних днів). 5.3. Відбір проектів здійснюється на спеціальних бланках для голосування, які можна отримати у пунктах голосування разом з переліком проектів, що допущені до конкурсу. 5.4. Голосування починається з першої суботи календарного тижня вересня місяця року, що передує плановому та триває протягом семи календарних днів. Електронний варіант голосування починається о 8:00 год. першого дня голосування та закінчується о 16:00 год. на сьомий день голосування. Голосування на паперових бланках відбувається у визначених пунктах голосування з 11:00 год. до 15:00 год. у суботу та неділю, та з 08.00 год. до 17:00 год. з понеділка по п’ятницю, крім останнього дня голосування, коли голосування закінчується о 16:00 год. 5.5. Громадяни України, які належать до територіальної громади міста Коломиї і мають право голосу, можуть вибрати з-поміж виставлених на голосування завдань 1 (один) проект, який попередньо отримав позитивну оцінку.

Станом на 23 серпня у конкурсі зареєстровано 21 ініціативу.

Сховати