Громадський бюджет міста Коломиї на 2017 рік Завершено

1 500 000 ГРН
Проекти, реалізація яких відбуватиметься за рахунок коштів громадського бюджету на території міста, може подати повнолітній дієздатний громадянин України віком від 18 років, який має реєстрацію місця проживання чи місця перебування в офіційних документах в місті Коломиї або довідку про місце роботи, навчання, служби чи інші документи що підтверджують проживання в місті. Проекти, реалізація яких відбуватиметься за рахунок коштів громадського бюджету, можуть стосуватись лише одного об’єкта із урахуванням вимог загальної доступності для мешканців міста. Для подання проектів, реалізація яких відбуватиметься за рахунок коштів громадського бюджету, необхідно заповнити бланк заяви за формою згідно з додатком 1 до цього Положення в електронному вигляді, який розміщений на сайті міської ради: http://ww2.gov.if.ua/kolomiyskiy/ua в рубриці «Громадський бюджет» або в паперовому вигляді за адресою: Івано-Франківська область, м. Коломия, вул. Грушевського, 1 управління надання адміністративних послуг. Автор проекту може подавати необмежену кількість проектів, реалізація яких відбуватиметься за рахунок коштів громадського бюджету міста Коломиї. Проекти приймаються на 2017 рік - з 01.02.2017 до 28.02.2017 року, а також на 2018 рік — 01.07.2017 до 30.07.2017 року, у подальшому на наступний бюджетний рік – щороку, починаючи з 1 березня протягом 45 календарних днів. Проекти, реалізація яких відбуватиметься за рахунок коштів громадського бюджету на території міста, може подати повнолітній дієздатний громадянин України віком від 18 років,який має реєстрацію місця проживання чи місця перебування в офіційних документах в місті Коломиї або довідку про місце роботи, навчання, служби чи інші документи що підтверджують проживання в місті. Проекти, реалізація яких відбуватиметься за рахунок коштів громадського бюджету, можуть стосуватись лише одного об’єкта із урахуванням вимог загальної доступності для мешканців міста. Для подання проектів, реалізація яких відбуватиметься за рахунок коштів громадського бюджету, необхідно заповнити бланк заяви за формою згідно з додатком 1 до цього Положення в електронному вигляді, який розміщений на сайті міської ради: http://ww2.gov.if.ua/kolomiyskiy/ua в рубриці «Громадський бюджет» або в паперовому вигляді за адресою: Івано-Франківська область, м. Коломия, вул. Грушевського, 1 управління надання адміністративних послуг. Автор проекту може подавати необмежену кількість проектів, реалізація яких відбуватиметься за рахунок коштів громадського бюджету міста Коломиї. Проекти приймаються на 2017 рік - з 01.02.2017 до 28.02.2017 року, а також на 2018 рік — 01.07.2017 до 30.07.2017 року, у подальшому на наступний бюджетний рік – щороку, починаючи з 1 березня протягом 45 календарних днів. Із заповненими бланками заяв на участь в проектах, реалізація яких відбуватиметься за рахунок коштів громадського бюджету, за винятком сторінок, які містять персональні дані авторів проекту і на розповсюдження яких останні не дали своєї згоди, можна ознайомитись у розділі «Громадський бюджет» на офіційному сайті міської ради. Автор проекту може у будь-який момент зняти свою пропозицію з розгляду, але зробити це він повинен не пізніше ніж за 7 календарних днів до початку голосування. Об’єднання проектів або внесення змін до них можливе лише за згодою авторів даних проектів відповідно до норм, викладених у розділі 4.

Станом на 23 травня у конкурсі зареєстровано 33 ініціативи.

Сховати
Назва проектуГолоси
Естетичне облаштування території двору Коломийського пологового будинку
391