" Заміна підлоги та дверей у спортзалі Іванівської ЗОШ І-ІІІ ступенів"

Мета проекту – створення гідних, безпечних, комфортних умов для занять фізичною культурою для учнів школи, залучення широкого кола мешканців села різних вікових груп до активного способу життя, заохочення дітей до активної участі у спортивно-оздоровчих заходах шляхом заміни підлоги та заміни дверей. Реалізація проекту дасть можливість усім бажаючим жителям Іванівки проводити активно свій відпочинок, забезпечить змістовним дозвіллям та залучить їх до здорового способу життя, а також можливість проведення спортивних як шкільних змагань, так і спортивних змагань між селами, які входять до ОТГ. Проведення ремонту підлоги та заміни дверей у спортзалі школи буде спрямоване на усіх учнів школи, мешканців села, які зможуть безкоштовно займатися у спортивних секціях (футбол, волейбол, гра у шахи, шашки) , а також проведення уроків хореографії та танцювального гуртка. Реалізація проекту вирішить зайнятість дітей та підлітків, а також мешканців села у вільний час та підвищить їх зацікавленість до занять фізкультурою та спортом. Облаштування підлоги сучасним покриттям потрібно, щоб дітям та іншим категоріям було безпечно і приємно займатися на уроках та в позаурочний час, для уникнення травмування під час занять. Заміна дверей дасть можливість створити безпечний аварійний вихід з приміщення школи, вхід у спортзал із шкільного коридору. Це матиме і теплозберігаючий ефект. Реалізація проекту сприятиме зміцненню матеріальної бази школи. На даний момент підлогове покриття старе, нерівне, що може спричинити травматиз. Це не дозволяє школярам опановувати окремі спортивні навики.
Для вирішення проблеми необхідно реалізувати заходи:
•демонтаж та заміна дверних конструкцій ( 2 дверей),
•демонтаж підлоги і встановлення гумового покриття для спортзалу (площа залу – 133 кв.м. );
Результати проекту (якісні):
•значне покращення умов для формування у дітей, молоді села потреб у здоровому способі життя, підвищення мотивації до занять спортом;
•створення безпечних умов для учасників навчально-виховного процесу при занятті фізичною культурою та спортом у школі, різної вікової категорії жителів села ;
•активізація спортивної роботи зі школярами у позаурочний час, збільшення мережі спортивних секцій як для учнів так і для дорослого населення;
•у поточній перспективі – можливість для учнів школи здобувати корисні спортивні навички в гідних умовах;
•підвищення до нормативних значень температури ( відп. до ДСанПіН 5.5.2.008-01)
•зниження рівня застудних захворювань;
•зниження рівня травматизму на уроках;
•у віддаленій перспективі сучасним спортзалом зможуть користуватися наступні покоління школярів щонайменше 30 р.
Адреса реалізації проекту:
вул..Ринок, с.Іванівка, Теребовлянський район, Тернопільська область, 48137 Іванівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів
6. Орієнтовна вартість проекту ( всі складові проекту та їх орієнтовна вартість)
№з/п Перелік видатків Орієнтовна вартість, грн..
1. Демонтаж підлоги силами техпрацівників,
учителів, батьків учнів, молоді села, 0 гривень
2. Демонтаж дверей силами техпрацівників,
батьків учнів, молоді села 0 гривень
3. Монтаж дверей:
- двері металеві ( 960 мм х 2050мм), 7000 грн.
-зверху над дверима пластикове вікно
(для провітрювання спортзалу ) 1200мм х 700 мм 2000 грн.
- двері деревяні ( 1600 мм х 2050 мм) ; 7000 грн.
4. Придбання підлоги ( гумове покриття для
спортзалу, 133 кв.м.) 57190грн.
(вартість 1 кв.м. 430 грн.)
5. Встановлення підлоги Силами техпрацівників,
батьків учнів, молоді села, 0 грн.
6. Заливка під покриття, (25 см); прибдання матеріалу:
- пісок- 33 т.; 6600 грн.
- щебень- 33 т. 14850 грн.
- цемент – 16 т. 22400 грн.
гідроізоляція 5000 грн.
6. Проведення роботи ( заливка Силами
техпрацівників, батьків учнів, молоді села, 0 грн.

Разом: 122040 грн.

Автор: Вівчар Галина Володимирівна

Станом на 22 квітня проект підтримали 368 осіб.