Дитячий вуличний майданчик в селах Сивороги, та Соснівки

Проект буде реалізовано на території сіл Сивороги, вул.Центральна №60 та Соснівки, по вул.Козицького № 1а, Дунаєвецького району Хмельницької області.

Проект «Дитячий вуличний майданчик “РАДІСТЬ”» покликаний створити простір, де б батьки могли проводити час зі своїми дітьми, гратись із ними в рухливі ігри. На сьогоднішній день на території округу немає жодного дитячого майданчика, крім того в селі немає ні школи , ні дитячого садочка - жодного куточка де б діти могли провести свій час. Батьки не мають можливості відпочивати разом з дітьми. У селах Сивороги та Соснівка існують території під такі майданчики, які б принесли для жителів та дітей таке необхідне місце для відпочинку і оживили вулиці двох сіл. На території Сиворогівського старостинського округу Дунаєвецького району Хмельницької області проживає 360 жителів, але на період канікул та вихідні дітей у селі завжди дуже багато, вони приїжджають на відпочинок з інших сіл, та міст до своїх бабусь та дідусів.

Реалізація проекту частково дасть поштовх до само зайнятості населення в галузі торгівлі, та наданні послуг.

Орієнтовнавартість проекту = 53 900 грн
За рахунок коштів бюджету = 49 000 грн
Власний внесок = 4 900 грн

Більш детальна інформація в розділі "Форма проекту", та "Анкета проекту"

Інструкція для голосування в системі Громадський бюджет
Відео – https://www.youtube.com/watch?v=Qo2QmhmmXx4
Відео і аудіо - https://www.youtube.com/watch?v=H0cJLEaQjZ8

Тип проекту: Загальноміський

Пріоритетний напрямок: Будівництво спортивних та дитячих майданчиків

Автор: Решетнік Ольга Сергіївна

Станом на 21 червня проект підтримали 22 особи.