Дитячий спортивно-ігровий майданчик “Грайландія” в с.Залісці

Перетворення в соціально-економічному житті, науково-технічній сфері в країні поставили ряд проблем, які потребують уваги з боку громадськості та фахівців. Серед них найбільш важлива – зміцнення та збереження здоров’я. В документах Всесвітньої Організації Охорони Здоров’я підкреслено, що усвідомлена відповідальність суспільства і, перш за все, кожної людини за збереження і підтримку на належному рівні власного здоров’я є ключовим чинником, без котрого зусилля служб охорони здоров’я по досягненню здоров’я для всіх залишатимуться недостатньо ефективними.
Найцінніше і найважливіше в нашому житті – це діти та їхнє здоров’я. У селі Залісці Дунаєвецького району Хмельницької області проживає 1190 жителів, серед яких 76 дітей дошкільного віку і 104 – шкільного. Аналізуючи дозвілля дітей можемо зауважити, що частіше вільний час діти проводять біля телевізора й комп’ютера, Комп’ютерні ігри приваблюють більше, ніж прогулянки, рухливі й спортивні масові ігри на свіжому повітрі.
Вивчивши причини погіршення здоров’я дітей, було прийнято рішення про будівництво дитячого майданчика. Майданчик буде спрямований на створення сприятливого середовища, орієнтований на заощадження здоров’я й сприятиме здоровому способу життя дошкільнят та школярів.
У нашому селі немає жодного дитячого ігрового майданчика , де більше 100 дітей нашого села зі своїми мамами могли б повноцінно розвиватися, гратись, спілкуватися.
В центрі села Залісці, вул. А. Романчука,4б є територія, захаращена та заросла чагарниками і сухими деревами, яка псує вигляд центру села, де пропонується створити ігровий майданчик, щоб її можна було перетворити на сучасний, затишний майданчик для відпочинку та дозвілля дітей.
Проект буде реалізовано до кінця жовтня 2018 року.

Орієнтовнавартість проекту = 98 125 грн

За рахунок коштів бюджету = 50 000 грн
Власний внесок = 33 895 грн
Інші джерела фінансування = 14 230 грн

Більш детальна інформація в розділі "Форма проекту", та "Анкета проекту"

Покрокова інструкція для голосування в системі Громадський бюджет
Відео – https://www.youtube.com/watch?v=Qo2QmhmmXx4
Відео і аудіо - https://www.youtube.com/watch?v=H0cJLEaQjZ8

Тип проекту: Загальноміський

Пріоритетний напрямок: Будівництво спортивних та дитячих майданчиків

Автор: Нізевич Альона Сергіївна, Ляхович Тетяна В'ячеславівна

Станом на 15 жовтня проект підтримали 42 особи.