Встановлення дитячого майданчика на прибудинковій території житлового будинку №2 на вул. Бориславській м. Дрогобича.

На прибудинковій території б. 2 на вул. Бориславська встановити дитячі гойдалки 2 шт., карусель 1 шт., дитячу гірку 1 шт., пісочницю 1 шт., балансир 1 шт., лавочки та смітники. Будинок 2 по вул. Бориславська знаходиться в центральній частині м. Дрогобича, дитячий майданчик для дітей відсутній, тому їм ніде проводити свій вільний час, як для самих менших так і школярів. Прибудинковий майданчик є тим острівцем, де діти вчаться жити в колективі, отримують перші уроки життя, розвивають свої здібності та таланти, знайомляться, товаришують. Мета: створити зону дитячого дозвілля, відволікти дітей від інтернету і вивести їх на прогулянки. Створення сучасного ігрового комплексу змотивує всі верстви населення для активного способу життя. До активного відпочинку на встановленому майданчику планується залучити близько 100 дітей в даному районі

Тип проекту: Локальний

Пріоритетний напрямок: Будівництво спортивних та дитячих майданчиків

Автор: Хазінова Людмила Аронівна

Станом на 16 липня проект підтримали 88 осіб.