Поточний ремонт скверу біля музичного коледжу ім. Барвінського для покращення міського простору та збільшення туристичної привабливості міста Дрогобича (вул. Музична, 3 — вул. Бориславська, 1)

В 2018 році реалізовано проект — переможець “Поточний ремонт території скверу на вул. Бориславській біля муз.коледжу ім.Барвінського”. Станом на сьогодні сквер поступово стає місцем відпочинку мешканців та гостей міста. Варто зазначити що біля музичного коледжу під час туристичного сезону зупиняються автобуси з туристами , яким подобається відпочивати в сквері. Повністю відновлений сквер стане місцем відпочинку мешканців та гостей міста, через вигідне розташування та відсутність подібного роду місць в Дрогобичі.
Мета — Покращення міського простору, збільшення іміджу та туристичної привабливості
Заходи проекту : 1) виготовлення проектно — кошторисної документації. 2) ремонтно — будівельні роботи (зрізка старих дерев та кущів, облаштування газонів, встановлення 2 нових лавок та 2 сміттєвих урн, облаштування пішохідних доріжок).
Варто зазначити що облаштування газону (засіювання газонної трави, облаштування клумби, зрізка старих дерев та кущів, висадка нових рослин) буде здійснена силами музичного коледжу.
Сталість проекту : Після реалізації проекту догляд території буде здійснюватись спільними силами працівників департаменту міського господарства та музичного коледжу. Також варто зазначити що завдяки встановленим камерам відеоспостереження та безпосередній близькості офісу муніципальної варти буде створена можливість забезпечити безпеку вуличних меблів та обладнання від вандалів.
Територія охоплення проекту: Відновленим сквером зможуть користуватись понад 500 студентів та працівників музичного коледжу, мешканці прилеглих вулиць (Бориславська, Музична, Завалля, Підвалля, Д.Галицького, Солоний Ставок, Каменярська), гості міста — туристи.

Тип проекту: Загальноміський

Пріоритетний напрямок: Естетичне облаштування міста

Автор: Файчак Ігор Михайлович

Станом на 27 березня проект підтримали 108 осіб.