Облаштування культурно- спортивного дворового клубу у дворі між будинками №№7/6, 7/7 по вул. Є. Коновальця у м. Дрогобичі Переможець

У дворі між житловими будинками №№7/6, 7/7 та 14 по вул.Є.Коновальця у м.Дрогобичі відсутній належно облаштований майданчик, на якому мешканці, особливо молодь та особи з інвалідністю, могли б проводити своє дозвілля та займатися спортом. Відсутність місць для відпочинку та дозвілля у цьому мікрорайоні міста спонукає до пошуку альтернативи, яка веде до негативних проявів поведінки та не сприяє згуртуванню територіальної громади за місцем проживання.
Метою даного проекту є започаткувати діяльність культурно-спортивного дворового клубу між житловими будинками №№7/6, 7/7 та 14 по вул.Є.Коновальця у м.Дрогобичі шляхом облаштування на цій території спортивного майданчика та дворової альтанки.
Для виконання мети проекту необхідно вирішити наступні завдання:
провести установчі збори культурно-спортивного дворового клубу;
закупити обладнання та спортивний інвентар для облаштування культурно-спортивного дворового клубу;
виконати монтажно-будівельні роботи з облаштування майданчика культурно-спортивного дворового клубу;
провести святковий захід з відкриття майданчика культурно-спортивного дворового клубу.
Внаслідок реалізації цього проекту буде започатковано діяльність культурно-спортивного дворового клубу на території між житловими будинками №№7/6, 7/7 та 14 по вул.Є.Коновальця у м.Дрогобичі та облаштовано спортивний майданчик і дворову альтанку.

Співфінансування - 5000 грн

Пріоритетний напрямок: Будівництво спортивних та дитячих майданчиків

Автор: Ковба Ольга

Ініціативу підписали 8 осіб.

Рішення по проекту

Прийнято: 1 січня 0001 р.
Переможець
Додаток