«Музична апаратура – талановитим дітям.» (м. Балта)

4.1. Проблема, яка потребує вирішення : В Центрі дитячої творчості функціонує 54 гуртки різних направлень, в яких займається 807 дітей. За останні роки місцева влада значно покращила матеріальні умови для навчання та виховання, всебічного розвитку дітей, запровадження сучасних технологій та обладнання в ЦДТ. Але гострою залишається проблема з розвитку художньо-естетичного напрямку роботи – музична апаратура в закладі майже відсутня та вкрай необхідна для створення сучасних, якісних умов та розвитку творчих, обдарованих дітей та молоді
в гуртках : хореографія, вокал, театральний, ляльковий театр. Вихованці закладу лауреати 1 ступеню обласних, Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів та фестивалів. Якісна апаратура вкрай необхідна також для обслуговування міських заходів, концертних програм, фестивалів.
4.2. Основна мета реалізації проекту :
Забезпечити заклад музичною апаратурою. Розширити спектр послуг для розвитку творчих та обдарованих дітей. Забезпечити якісний та високий рівень музичного оформлення в організації культурно-масової роботи закладу та громади, створити умови для всебічного розвитку дітей засобами інноваційних технологій та розкрити творчі здібності та таланти дітей та молоді Балтщини.

4.3. Запропоновані рішення (заходи проекту) :
Закупівля музичної апаратури.

4.4. Яким чином реалізація проекту вплине на подальше життя мешканців :
- Дозвілля дітей – справа нашого майбутнього. Зайнятість у вільний час відволікає від шкідливих звичок, впливу вулиці тощо. Кожна дитина має таланти і мрії, і заняття на сучасній музичній апаратурі допоможе розвинути дітям творчі здібності та таланти. Вихованці закладу зможуть заявити про себе не тільки на рівні закладу, а й прославляти нашу громаду на Всеукраїнському та Міжнародному рівнях. Для поширення передового досвіду нашого закладу та громади запрошувати дитячі та педагогічні колективи інших міст України.

4.5. Основні групи мешканців, які зможуть користуватися результатами реалізації проекту
Проект розрахований на дітей та творчу молодь Балтщини , педагогів, батьків та місцеве населення.

4.6. Сталість (подальша перспектива) проекту :
В подальшому музична апаратура допоможе :
- Підняти рівень музичного національно-патріотичного та естетичного виховання в закладі та громаді.
- Забезпечить розвиток особистості через участь у конкурсах, фестивалях, масових заходах.
- Створить національно-патріотичне середовище для формування та розвиток духовно-моральних якостей, емоційно-ціннісного ставлення дітей до рідного краю, Батьківщини.
- Підтримати сучасну українську талановиту молодь.

Тип проекту: Загальноміський

Пріоритетний напрямок: Інше

Автор: Ткач Валентина Федорівна

Станом на 15 серпня проект підтримали 64 особи.