Облаштування «розумної» зупинки громадського транспорту по вул. Мазепи у м.Трускавець

Метою проекту є покращення якості проживання у місті, створення належних та комфортних умов для очікування громадського транспорту шляхом облаштування сучасної зупинки громадського транспорту.

Основна мета проекту полягає у забезпеченні кожного громадянина комфортними умовами перебування на зупинці громадського транспорту.
Даним проектом передбачено встановлення сучасної «розумної» зупинки з підзарядом гаджетів на вул. Мазепи поблизу житлового будинку № 8 та навпроти Свято-Іллінського храму. На даній зупинці громадського транспорту відсутні будь які облаштування, під час дощів люди вимушені мокнути під дощем, очікуючи свій маршрут. Запропонована зупинка буде обладнана пристроєм для заряду гаджетів, адже в наш час важко уявити себе без пристрою комунікацій.
Облаштування сучасної зупинки громадського транспорту дасть змогу з комфортом очікувати маршрутні таксі, захищаючи від вітру, дощу та спеки, не тільки мешканцям, а й гостям міста. На цій зупинці очікується транспорт, який курсує до інших населених пунктів.

Детальніше - https://drive.google.com/open?id=0B_bXMq9sLBiaS0RacS1fX0w1MEE

Дата початку голосування: 21 серпня 2017 р.

До кінця голосування залишилося: 0

Автор: Некрасова Ніна

Станом на 20 листопада проект підтримали 45 осіб.