Придбання обладнання для озвучення масових заходів, що проводяться у Релігійно-просвітницькому центрі ім о. Івана Валюха

Релігійно-просвітницький центр ім о. Івана Валюха,
Вулиця: Стебницька 3,
Місцезнаходження: навпроти церкви св. Миколая

Проект має на меті забезпечити звуковим обладнанням Релігійно-просвітницький центр ім. о. Івана Валюха, у якому громадські організації міста проводять масові культурні заходи, спрямовані на розвиток національно-патріотичної та духовної освіченості громадян, суспільної активності та дитячо-юнацької творчості; сприяють становленню та вишколу нових лідерів спільноти міста. Забезпечити можливість проведення заходів у відкритих локаціях для популяризації роботи громадських організацій та збільшення глядацької аудиторії.

Професійне озвучення культурних заходів є одним з пріоритетних завдань для кожного організатора та важливим елементом загального «візерунку» події чи свята для глядачів. На території міста Трускавця діють безліч різноманітних громадських організацій, осередків та товариств, які збагачують культурно-освітню програму міста своїми талантами та проведеннями різносторонніх акцій, фестивалів, концертів, конкурсів, святкових імпрез, зустрічей з відомими людьми та дискусій. Багато з таких організацій діють на території Релігійно-просвітницького центру ім. о. Івана Валюха, який був відкритий у 2012 році. Серед них половина це дитячо-молодіжні осередки, котрі займаються розвитком та активізацією шкільної молоді. Також в центрі працюють одразу 3 хори, які є окрасою не тільки недільних Богослужінь, але й часто беруть участь у проведенні міських заходів, представляють місто Трускавець на обласних, всеукраїнських та, навіть, міжнародних фестивалях та конкурсах. Для них можливість використання у роботі професійного звукового обладнання є необхідністю, яка допоможе розвивати хорове мистецтво як на території нашого міста, так і поза його межами, а також вдосконалювати професійні навики. У Релігійно-просвітницькому центрі активно діє недільна школа ім. бл. с. Йосафати Гордашевської, яка часто проводить свята для дітей та їхніх батьків. А протягом літніх канікул на базі центру проводиться літній табір для школярів. Зібрати та організувати понад 80 дітей у таборі без додаткового озвучення є просто неможливо та не сучасно.
Щороку Релігійно—просвітницький центр проводить Міський дитячо-юнацький конкурс-фестиваль духовної пісні та поезії «Радуйся, Маріє!»(85учасників та 100 глядачів); Міський фестиваль хорового мистецтва «У різдвяній родині колядує Трускавець» (120учасників та 200 глядачів); театралізоване дійство «Лист до святого Миколая» (110учасників та 250 глядачів); Годину пам’яті, присвячену Митрополиту А.Шептицькому та січовим стрільцям (30учасників та 70 глядачів); українські вечорниці (80осіб); святкову імпрезу до свята Покрови та з нагоди початку навчального року в недільній школі (90 осіб); Велику коляду по місту (100осіб); Хресну дорогу, присвячену Патріарху Й.Сліпому(300осіб); вечори духовної обнови для освітян (80осіб); реколекції для батьків (50осіб); свято Матері (70 осіб); літній табір для школярів (80осіб); зустрічі з відомими митцями та громадськими діячами. Для втілення цих заходів організаторам доводиться позичати звукове обладнання у різних установах міста або орендувати інші локації, де є озвучення. Тож репетиції заходів відбуваються за відсутністю мікрофонів. Громадським активістам доводиться вибирати такі форми діяльності, які не передбачають озвучення або ж проводити їх у закритому приміщенні.

Детальніше - https://drive.google.com/open?id=0B_bXMq9sLBiaTXpTamN6VzRrbkE

Дата початку голосування: 21 серпня 2017 р.

До кінця голосування залишилося: 0

Автор: Мартинюк Роксолана

Станом на 23 листопада проект підтримали 164 особи.