Громадський бюджет (бюджет участі) Шумської об'єднаної територіальної громади Завершено

300 000 ГРН
Проекти, реалізація яких відбуватиметься за рахунок коштів громадського бюджету на території Шумської громади, може подати громадянин України віком від 16 років. Проекти, реалізація яких відбуватиметься за рахунок коштів громадського бюджету, можуть стосуватись лише одного об’єкта із урахуванням вимог загальної доступності для мешканців і гостей міста (тобто об’єкти благоустрою не можуть знаходитися на приватній території). Для подання проектів, реалізація яких відбуватиметься за рахунок коштів громадського бюджету, необхідно заповнити бланк заяви за формою згідно з додатком 1 до цього Положення в електронному вигляді, який розміщений на сайті міської ради: http://shumska-gromada.gov.ua/news/11-12-04-12-10-2017/в рубриці «Громадський бюджет» або в паперовому вигляді за адресою: м. Шумськ, вул. Українська, 59 каб. 404. Автор проекту може подавати лише один проект, реалізація якого відбуватиметься за рахунок коштів громадського бюджету Шумської ОТГ. Проекти на 2018 рік приймаються від 15.10.2017 до 15.11.2017 року, у подальшому на наступний бюджетний рік – щороку, починаючи з 15 жовтня до 15 листопада. Автор проекту може у будь-який момент зняти свою пропозицію з розгляду, але зробити це він повинен не пізніше ніж за 7 календарних днів до початку голосування. Вимоги до проектів: - реалізація повинна бути в межах одного бюджетного року; - реалізація має бути в компетенції органів місцевого cамоврядування;- реалізація має бути здійснена на землях, які належать на праві комунальної власності територіальній громаді та відповідати затвердженій містобудівній документації; - сфера реалізації повинна бути публічною. У рамках громадського бюджету не можуть прийматися до розгляду наступні проекти, які: - розраховані тільки на виконання проектної документації; - носять фрагментарний характер (виконання одного з елементів в майбутньому вимагатиме прийняття подальших елементів); - суперечать діючим програмам громади або дублюють завдання, які передбачені цими програмами на поточний рік; - суперечать чинному законодавству України; - передбачають витрати на утримання та обслуговування, що перевищують вартість реалізації проекту.