Громадський (партиципаторний) бюджет м. Прилуки Завершено

1 500 000 ГРН
Громадський (партиципаторний) бюджет - місцева ініціатива, форма прямого волевиявлення жителів міста, що впроваджує інноваційні механізми залучення громадськості до розподілу частини коштів міського бюджету та спрямована на демократичний процес обговорення громадою окремих напрямів використання бюджетних коштів. Кошти громадського (партиципаторного) бюджету м. Прилуки спрямовуються на реалізацію кращих проектів розвитку міста, які надійшли до міської ради від мешканців територіальної громади міста Прилуки. Загальний обсяг громадського (партиципаторного) бюджету міста Прилуки на бюджетний рік складає один відсоток обсягу власних доходів загального фонду бюджету міста. Впровадження громадського бюджету здійснюється щорічно відповідно до Положення, що затверджене міською радою. Більш детальна інформація у розділі «Громадський (партиципаторний) бюджет на веб-сайті міської ради www.pryluky.cg.gov.ua. Контакти для консультацій: Відділ економіки міської ради тел. (04637)30242, ledpryluky@gmail.com, ekonomika@ukr.net.

Станом на 17 листопада у конкурсі зареєстровано 36 ініціатив.

Сховати