"Вуличний спорт для всіх", м. Лохвиця, Лохвицький район

Сьогодні спорту належить значна роль у вихованні молодого покоління країни, він є важливим соціальним фактором у справі формування людини. У життєдіяльності сучасних дітей та підлітків спорт займає важливе місце в структурі дозвілля.
Фізична активність завжди була природною потребою людини. Сучасна інформаційна цивілізація погрожує зовсім позбавити людей необхідності рухатись. Тому ми частіше чуємо призиви займатись фізичною культурою і спортом. Чому ж так приваблює людину спорт? Відповідь проста: спортивні заняття приносять велику радість. Хіба не приємно досягти успіхів у будь-якому змаганні? До того ж спорт робить нас більш стрункими, сильними і здоровими, дає також чудову можливість познайомитися з новими людьми і розширити коло своїх друзів і знайомих. Це насамперед серйозна праця над собою, над своєю фізичною та інтелектуальною суттю. Адже власне спорт і є невід’ємною часткою сучасного життя.
Реалізуючи даний проект очікується залучення молоді та старших верств населення до ведення здорового способу життя, тому, що вуличні тренажери мають велику популярність та доступність у будь-який час. Це принесе розвиток місту, тому що в сучасному світі акцент ставиться саме на здоровий спосіб життя.Це заняття на свіжому повітрі, яке особливо корисне та приємне.
Сучасний ритм життя – завжди не вистачає часу для відвідування спортивних секцій.
Вуличні тренажери розраховані на звичайних людей, для загального розвитку та підтримання себе у гарній формі. На таких тренажерах подобається займатися і дорослим і підліткам.
Реалізація проекту матиме значний соціальний ефект, який виявлятиметься у створенні належних умов для духовного, спортивного і творчого розвитку молоді та старшого населення; покращення фізичних якостей, покращення стану фізичного здоров’я громадян; бажанням творити та змінювати своє життя та життя інших на краще.
Фізичний гарт, міцне здоров’я – це основи здорового способу існування, яким повинні слідувати всі люди.

Пріоритетний напрямок: Будівництво спортивних та дитячих майданчиків

Автор: Степура Наталія Володимирівна

Станом на 19 листопада проект підтримали 0 осіб.