Нове будівництво зовнішнього електроосвітлення від ТП-270 в с. Придніпрянське Кременчуцького району Полтавської області

Одна з основних проблем – відсутність вуличного освітлення в нічний час у селі. Причини, які призвели до виникнення проблеми - збільшення соціальної напруги і криміногенної ситуації, дорожньо-транспортних пригод, хуліганських проявів та інших правопорушень і злочинів. Застосування енергозберігаючих технологій - це один із основних європейських соціально-економічних стандартів. Заощадливість дасть можливість територіальній громаді більш ефективно використовувати бюджетні кошти, яких так не вистачає на рівні місцевих бюджетів. Створення комфортних умов проживання для членів територіальної громади – головне завдання проекту. Впровадження проекту - це згуртування громади навколо вирішення даної проблеми, залучення додаткових фінансових джерел, економія бюджетних коштів при експлуатації вуличного освітлення, створення умов для гармонійного розвитку кожного члена територіальної громади, поширення досвіду на інші сільські території району, області і держави.

Автор: Яковицька Ірина Володимирівна

Станом на 24 вересня проект підтримали 0 осіб.