Будівництво антивандального спортивного майданчика в с. Мала Кохнівка Кременчуцького району Полтавської області

Одна із основних проблем – відсутність місць для відпочинку та занять фізичною культурою і спортом на селі. Реалізація проекту спрямована на забезпечення рухової активності людей під час їх дозвілля для зміцнення здоров'я та зменшить соціальну напругу, кількість хуліганських проявів та інших правопорушень і злочинів серед молоді. На території села проживає більше 1 500 чоловік. В селі відсутній сільський клуб, місце де молодь могла проводити свій вільний час. Спортивний майданчик буде доступний для різних верст населення, доступ до тренажерів безкоштовний. Бажаючі можуть займатись на тренажерах цілодобово. Спортивний майданчик буде освітлюватись у нічний час. Заняття на тренажерах дасть можливість молоді загартуватись, розвиватись фізично та підготуватись до служби в армії, національній гвардії, поліції. Створення комфортних умов проживання для громади села – головне завдання проекту. Впровадження проекту – це згуртування громади навколо вирішення даної проблеми, залучення додаткових фінансових джерел, створення умов для гармонійного розвитку кожного члена територіальної громади, поширення досвіду на інші сільські території району, області, держави.

Пріоритетний напрямок: Будівництво спортивних та дитячих майданчиків

Автор: Бойко Оксана Василівна

Станом на 20 листопада проект підтримали 0 осіб.