Бюджет участі Полтавської області Триває реєстрація проектів

4 000 000 ГРН
Бюджет участі Полтавської області – це процес взаємодії органів місцевого самоврядування з громадськістю, спрямований на залучення мешканців Полтавської області до участі в бюджетному процесі через подання проектів та проведення відкритого громадського голосування за такі проекти з подальшим фінансуванням для їхньої реалізації. Кошти обласного та місцевих бюджетів 50/50 спрямовуються на реалізацію кращих проектів розвитку громад, які надійшли до обласної ради від мешканців Полтавської області. Загальний обсяг бюджету участі Полтавської області на бюджетний рік складає 4 млн грн. Максимальна вартість одного проекту 100 тис. грн. Проект повинен бути спрямований на вирішення певної проблематики в сфері енергозбереження, безпеки та громадського порядку, навколишнього середовища, комунального господарства, культури та освіти, спорту та туризму. Впровадження Бюджету участі Полтавської області здійснюється щорічно відповідно до Положення, що затверджене розпорядженням голови Полтавської обласної ради. Більш детальна інформація у рубриці «Бюджет участі» на веб-сайті обласної ради oblrada.pl.ua. Контакти для консультацій: відділ інвестиційної діяльності та проектного менеджменту виконавчого апарату Полтавської обласної ради, тел. (0532) 56-97- 84, 56-97- 81, e-mail: info@oblrada.pl.ua.

Дата початку реєстрації: 20 липня 2017 р.

До кінця реєстрації залишилося: 0

Станом на 20 листопада у конкурсі зареєстровано 189 ініціатив.

Сховати
Назва проектуГолоси
Будівництво антивандального спортивного майданчика в с. Мала Кохнівка Кременчуцького району Полтавської області
0