Партиципаторне бюджетування Завершено

300 000 ГРН
Умови конкурсу прості та прозорі: Проекти можуть подавати мешканці, які постійно проживають у межах м. Нікополя, та яким виповнилось 18 років. Граничний кошторис для реалізації 1 проекту становить 15,0 тис.грн. Вимоги до проекту: проект має бути реалізований до кінця 2017 року; реалізація проекту має бути в компетенції органу місцевого самоврядування; проект повинен реалізовуватись на земельних ділянках, які належать на праві комунальної власності територіальній громаді м. Нікополя, та відповідати затвердженій містобудівній документації; сфера реалізації проекту повинна бути публічною. Проект має бути поданий відповідно до форми з мінімальною кількістю підписів за його підтримку – 15 (крім автора проекту). У рамках бюджету участі не прийматимуться до розгляду проекти, які: розраховані тільки на виконання проектної документації; носять фрагментарний характер (виконання одного з елементів в майбутньому вимагатиме прийняття подальших елементів); суперечать діючим програмам міста або дублюють завдання, які передбачені цими програмами на поточний рік; суперечать чинному законодавству України; передбачають витрати на утримання та обслуговування, що перевищують вартість реалізації проекту. Свої проектні ідеї можна подати протягом травня електронною поштою у вигляді відсканованого оригіналу за адресами inform@nikopol-mrada.dp.gov.ua та mrada_economika@i.ua або принести особисто у паперовому вигляді до відділу економічного аналізу та прогнозування управління економічної політики Нікопольської міської ради (каб. 30/1) з понеділка по четвер з 9.00 до 18.00, у п’ятницю з 9.00 до 16.45. Обідня перерва з 13.00 до 13.45. Інформація, що підлягає заповненню, та подається для участі у конкурсі: 1) Форма подання проекту 2) Додаток до форми подання проекту (підписи за його підтримку) Телефон для довідок: 4-26-45 Благодійним фондом «Нікополь туристичний» у співпраці з Німецьким товариством з Міжнародного співробітництва GIZ буде впроваджено проект: «Супроводження впровадження бюджету участі у м.Нікополі задля покращення якості життя мешканців міста і розвитку громадянського суспільства», що передбачає наступний план заходів: Проведення форуму громадських проектів з безкоштовним тренінгом для учасників – 13 травня (ви зможете презентувати свій проект та отримати цінні поради із його доопрацювання від запрошеного експерта). Локальні зустрічі з громадянами міста, надання їм інформації щодо проекту та участі у ньому Безкоштовна консультація учасників щодо заповнення заявки проекту на гарячій лінії проекту: +38 (066) 477 000 2. Графік роботи гарячої лінії: ПН-СБ з 8.30 до 17.00. Інформаційна та консультаційна підтримка учасників проекту на протязі від подання заявки до реалізації проекту. Розміщення інформаційних стендів у місцях голосування. Проведення другого форуму громадських проектів по результатам реалізації проектів.