Пішохідний тротуар - безпека та зручність пересування пішоходів

Місто Миргород курортне місто, куди щороку приїздять тисячі людей з усієї України. Отже одним з найважливіших пунктів є безпечність пішохідних тротуарів.
В районі вулиць: Зінчаші, Гоголя, Комишнянська, Миргородських Дивізій, проживає близько 800 чоловік, де практично в кожному дворі є діти, які ходять пішки в школу №1 ім.Панаса Мирного, або до автобусної зупинки «Лікарня». Неподалік також знаходиться Миргородська районна лікарня, в якій проводиться прийом та лікування. Ідучи по необладнаному пішохідному тротуару мешканці та діти вищезазначених вулиць наражають себе на небезпеку. В нашому мікрорайоні також знаходиться санаторій імені «Гоголя», в якому щороку відпочивають тисячі людей з усіх куточків України. Гості санаторія стараються більше рухатись і тому вони до центру міста прогулюються пішки, а наші пішохідні тротуари бажають кращого. В зв’язку з тим, що на відрізку вулиці Гоголя буд.№ 191 вул..Гоголя буд.№241 більша частина тротуару зношена на всі 95 %, а починаючи від буд. № 209 взагалі відсутній пішохідний тротуар. Мешканці щоразу наражають себе на небезпеку: в зимовий період ходять по проїжджій частині, в осінній та весняний періоди по натоптаних стежках, молодим мамам з дитячими візочками взагалі проїхати неможливо.

Основні заходи проекту, детально описати що саме має бути зроблено, терміни реалізації.
1. Розмітка ділянки під укладання плитки (знімаються розміри, проводяться необхідні коректування ділянки)
2. Підготовка основи для укладання тротуарної плитки (знімається грунт , застаріле покриття, після цього грунт ущільнюється)
3. Покривається щебенево-піщаною подушкою.
4. Укладання тротуарної плитки. Закупівля матеріалів:
- тротуарна плитка, бордюри (поставщик ПП «УМБР-Бровари»;
- пісок, щебінь;
- доставка та вигризка транспортні послуги («Будівельний двір»)
- робота укладчика

5. Основні групи мешканців, які зможуть користуватися результатами проекту. Інформація щодо доступності громадян до вільного користування результатами проекту.
Всі мешканці мікрорайону, відпочиваючі в санаторії «Гоголь», та гості м.Миргорода.
6. Результати проекту, що саме залишиться після реалізації проекту, чи потрібне подальше фінансування, утримання проекту і за чиї кошти. Скільки існуватимуть результати проекту, який вплив на екологію міста?)
6.Результат проекту: 430 м. нового зручного пішохідного тротуару, який поставити на баланс ВЖКГ для подальшого утримання.

Пріоритетний напрямок: Дороги

Дата початку голосування: 5 жовтня 2017 р.

До кінця голосування залишилося: 1

Автор: Дзьобан ОЛЕНА Володимирівна

Станом на 18 жовтня проект підтримали 88 осіб.