Реконструкція території дитячого майданчика за адресою вул.Сорочинська, буд.20

Почнемо з того, що наш будинок №20 по вул.Сорочинській найбільший у місті.Так склалося, що біля нашого будинку є приватний сектор, в якому ніколи не було дитячого майданчика, а діти і онуки у їх мешканців є!!! Також будується поряд однопід'їздний дев'яти поверховий будинок, який знаходиться територіально біля нашого будинку!!! Мешканці нашого будинку є різної вікової категорії, до них на вихідні, канікули та святкові дні приїздять діти та онуки, яким не має чим себе зайняти!!! А так ми зможемо зробити щасливими дітей, як нашого будинку, так і дітей прилеглої до нашого будинку території!!! Дуже просимо Вас не лишитися байдужими до нашої пропозиції ідеї проекту “Облаштування мікрорайону та зон відпочинку!” Ми, наші діти та онуки-молоде покоління, будуть вдячні ВАМ за допомогу, яку, ми дуже надіємося, Ви нам надасте у вигляді підтримки проекту та фінансування!!!!!
Встановлення спортивно-ігрового обладнання сприятиме підвищенню рухової активності, фізичному розвитку, зміцненню здоров’я дітей, загартуванню дитячого організму, запобігатиме гіподинамії. Це забезпечить якісне проведення прогулянок на відкритому повітрі, розвиватиме творчі здібності, креативність, уяву і фантазію. Спільні ігри, розваги, дозвілля виховуватимуть у дітей моральні почуття, дружелюбність, толерантність, взаємодопомогу. Створення зеленої формованої огорожі та газонного покриття надасть естетики території дитячого майданчика, візуально закриє комунікації та паркани будинків №16, 18, захистить від шуму, пилу, створить особливий мікроклімат на дитячо-спортивному майданчику. Адже охорона, збереження життя і зміцнення здоров’я дитини, формування моральних навичок, здорового способу життя - найважливіші завдання батьківської громади.

Тип проекту: Загальноміський

Пріоритетний напрямок: Будівництво спортивних та дитячих майданчиків

Дата початку голосування: 5 жовтня 2017 р.

До кінця голосування залишилося: 1

Автор: Габідулліна Людмила Миколаївна

Станом на 18 жовтня проект підтримали 118 осіб.