Стріт-арт об’єкт МУРАЛ (масштабний малюнок на стіні висотного будинку)

Достатня кількість багатоповерхівок у нашому місті - це будівлі сірого непривітного кольору, їх зовнішній вигляд є відлунням культури радянських часів та обмежується лише функціональністю. Деякі будинки височіють над пам’ятками архітектури в центрі міста, створюючи у його мешканців домінуюче, пригнічене відчуття. Тож даний проект втілюється з метою надання нового концептуального вигляду одній з багатоповерхівок, активізації безпосередньої участі миргородців у трансформації творчого простору нашого міста та формуванні його туристично привабливого іміджу. Оскільки Миргород - місто, яке впевнено крокує у напрямку європейських стандартів, створення муралу, як втілення на практиці популярного напрямку стріт-арт культури, не лише покращить екстер`єр споруди, а стане ще одним кроком миргородців до своєрідних прогресивних новаторських змін, прикладом слідування модним тенденціям в мистецькому просторі, втіленням культури ХХІ століття.

Пріоритетний напрямок: Естетичне облаштування міста

Дата початку голосування: 5 жовтня 2017 р.

До кінця голосування залишилося: 1

Автор: Шумейко ЛЮДМИЛА Михайлівна

Станом на 18 жовтня проект підтримали 61 особа.