Благоустрій території біля Братської могили

В даному проекті пропонується благоустрій території та заміна паркану біля Братської могили по вулиці Київській.
Ця Громадська ініціатива виникла після спілкування з багатьма мешканцями вулиць, які кожного дня проходять повз дану територію. Братська могила не знаходиться на балансі ні в одній з комунальних служб. Дана територія знаходиться на розі вулиць Довге Озеро і Київської і огороджена парканом, який на даний час знаходиться в аварійному стані і потребує замін до грудня місяця 2018 року.
Після реалізації даного проекту потрібно взяти на облік комунальних служб даний об’єкт та врахувати подальше фінансування на утримання території Братської могили з міського бюджету. Мета проекту не тільки благоустрій даної території та заміна паркану , а й виховання в молоді почуття патріотизму, любові до свого народу, його історії. Формування й розвиток мотивації, спрямованої на підготовку до захисту Вітчизни, на прикладі подвигу людей старшого покоління та дітей війни.
Виконанням даного проекту ми виконаємо свій обов’язок перед ветеранами Великої Вітчизняної війни.

Пріоритетний напрямок: Естетичне облаштування міста

Дата початку голосування: 5 жовтня 2017 р.

До кінця голосування залишилося: 0

Автор: Позичайло ВАЛЕНТИНА Володимирівна

Станом на 15 грудня проект підтримали 235 осіб.