Спортивний майданчик ЗОШ І-ІІІ ст. № 9 ім. І.А. Зубковського

Реалізація даного проекту спрямована на створення середовища, що надало б можливість мешканцям мікрорайону змістовно проводити дозвілля, займатися різними видами спорту, активно відпочивати, а школі на високому рівні проводити заняття на уроках фізичної культури, перерви, спортивні змагання, змістовне дозвілля дітей на групах продовженого дня, в позаурочний та канікулярний час. На базі даного спортивного комплексу можна проводити роботу секцій спортивної школи, практичні заняття на уроках Захисту вітчизни, міжшкільні спортивні змагання, змагання дворових команд з різних видів спорту.
Територія шкільного стадіону якнайкраще підходить для створення такого середовища. Навколо школи розміщується густозаселений район центральної частини нашого міста. Пропаганда здорового способу життя є одним з пріоритетів у діяльності нашої школи. Потужна спортивна база, яка передбачена даним проектом надасть можливість займатися спортом не тільки дітям, а й дорослим. Основні заходи проекту:
1. Баскетбольний майданчик.
2. Волейбольний майданчик.
3. Бігова доріжка.
4. Доріжка для стрибків у довжину.
5. Дитячий майданчик.
6. Вуличні тренажери.
7. Смуга перешкод.
8. Лавочки.
Роботи по реалізації проекту можна виконати протягом 30 днів за умови теплої, сухої погоди. Всі спортивні споруди, що передбачені проектом будуть доступні мешканцям мікрорайону цілодобово.

Дата початку голосування: 5 жовтня 2017 р.

До кінця голосування залишилося: 0

Автор: Дудник ВІКТОРІЯ Василівна

Станом на 15 грудня проект підтримали 568 осіб.