Спасіть річку Хорол

На даний час місто Миргород є містом курортом, але останнім часом місто втрачає свою перлину річку Хорол. Річка майже без течії вода застоюється стаючи великим зеленим ставком. Мешканці міста у яких є змога вимушені їхати відпочивати на річці у Єрках, Біликах, Великій Багачкі. Причина такої ситуації досить проста не очищене русло річки на вході у місто від санаторію МВД від мосту вулиці Київська у напрямку Біликів русло повністю заросло очеретом приблизно 300 метрів, та за садовим колективом «Магістраль» вниз по течії теж русло повністю забите очеретом внаслідок чого течії зовсім немає.

Приблизна вартість проекту від Полтавського обласного управління водних ресурсів близько 60 тис. грн., та експертна оцінка – близько 5 тис. грн. Решту коштів по максимуму направити на виконання робіт. При цьому слід зазначити що роботи виконуються тільки по очищенню русла без облаштування берегів що дасть змогу на максимальну довжину очистити річку Хорол. Загальна сума яку необхідно направити на дані роботи 750000 грн.

На даний час місто ще має статус курорту але щоб його зберегти потрібно рятувати Миргородську перлину річку Хорол. Якщо це не зробити зараз то вона завтра стане болотом.

Автор Улізько Володимир Григорович.
Тел 0977176394

Тип проекту: Загальноміський

Пріоритетний напрямок: Облаштування зон відпочинку та упорядкування прибережних смуг водойм

Автор: Улізько ВОЛОДИМИР Григорович

Станом на 24 вересня проект підтримали 0 осіб.