Бюджет громадських ініціатив м.Мукачева - 2018 Триває реєстрація проектів

3 000 000 ГРН
Хто може бути автором проекту в рамках "Громадського бюджету міста Мукачева"? Автор - член територіальної громади міста Мукачева, який в порядку визначеного Положенням підготував та подав проект для фінансування з громадського бюджету та на момент подання проекту досяг 16-річного віку Проекти з яким бюджетом можуть бути подані? Ви можете подавати малі проекти з бюджетом від 100 000 до 300 000 грн та великі проекти з бюджетом від 300 001 до 800 000 грн. Скільки грошей виділено на бюджет участі в цьому році? Загальний обсяг видатків, що планується спрямувати на реалізацію проектів у 2018 році складе не менше 3 000 000 грн. Скільки голосів підтримки потрібно зібрати за проект, щоб він був прийнятий до розгляду? * Для малих проектів - 25 голосів. * Для великих – 50 голосів. Яким чином можливо підтримати або проголосувати за проект? Ви можете проголосувати з комп'ютера, реєструючись за допомогою: - банківських обравши метод BankID; - електронного цифрового підпису - ЄЦП; - Картки Мукачівця; - Звернутися до ЦНАП і заповнити паперову анкету. За скільки проектів може проголосувати людина? За 1 малий та за 1 великий проект. Яка максимальна тривалість реалізації проекту? Проект повинен бути реалізований не більше ніж за 12 місяців: з 1 січня по 31 грудня 2018 р. Які терміни початку і завершення прийому проектів? З 15 серпня – 15 вересня 2017 р.

Дата початку реєстрації: 15 серпня 2017 р.

До кінця реєстрації залишилося: 0

Станом на 19 вересня у конкурсі зареєстровано 12 ініціатив.

Сховати
Назва проектуГолоси
Підвищення якості життя мешканців житлового мікрорайону міста Мукачево («Пентагон») , шляхом створення громадського простору « Софіїн Двір»*, розташованого вул. І.Зріні 109а.
0
Створення мультиспортивних майданчиків для молоді, облаштування території для дозвілля та відпочинку дітей і дорослих у сквер-парку Набережна-Валенберга
0
Ремонт існуючих доріжок для облаштування дозвілля та відпочинку Мукачівців у сквер-парку Набережна-Валенберга