Спорт - запорука здорової нації

Марганецька міська федерація Фінікс карате-до(далі ММФФК) існує в м.Марганець багато років. Офіційно була зареестрована 20.11.2002 р.,та з того часу успішно розвивається.Головною метою федерації є залучення дітей та молоді та дорослих м.Марганець до систематичних занять фізичною культурою та спортом через тренування Фінікс карате-до Кіокушинкай, виховання гармоничного розвитку тіла,свідомості та духу через інтенсивні заняття Фінінікс карате-до,розвиток та укріплення,пропаганда здорового спосібу життя,виховання міцної, здорової,культурної та високоінтелектуальної нації.
ММФФК є неприбутковою громадською організацією, та неможе самостійно та в повному обсязі забезпечити належні умови для проведення учбово - тренувальних занять, не має коштів на придбання необхідного інвентаря (мішки, маківари,захисний інвентар та ін..) для якісної підготовки спортсменів, та більш успішного виступу їх на змаганнях, участі у учбово - тренувальних таборах, атестаціях на рівні карате. Тому для реалізації проекту потрібні кошти на закупівлю необхідного інвентаря та обладнання.
У ході реалізації проекту зросте ефективність учбово - тренувальних занять з Фінікс карате -до, що буде сприяти росту та кількості членів ММФФК, якісній підготовці спортсменів до змагань, та кращі результати на змаганнях.
На реалізацію проекту необхідно близько 50 000 гривен.
Основна проблема лежить в недостатній кількості необхідного обладнання та інвентарю для проведення учбово - тренувальних занять з Фінікс карате-до.
Кінцева мета проекту - це залучення як можливо більшої кількості дітей, підлітків та дорослих до заннять Фінікс карате-до та досягнення максимальних спортивних результатів. Завданням проекту є придбання необхідного обладнання та інвентарю для занять Фінікс карате-до.
Методи та заходи направленні на реалізацію проекта лежать в пошукі необхідного обладнання та інвентарю для занять Фінікс карате-до в спортивних магазинах та інтернет сайтах спортивної спрямованості.
Проект базується на попередніх досягненнях организації, так як ММФФК є стійкою організацією фізкультурно - спортивної направленності, яка має авторитет у м.Марганець, члени федерації постійно приймають участь у спортивних заходах в м.Марганець, є учасниками показових виступів, а результати змагань постійно висвітлюються в засобах масової інформації м.Марганець.
Оцінювання результатів проекту лежить в подальшому зростанні кількості членів ММФФК та спортивних досягненнях.
В ході виконання проекту очикується збілшення обладнання та спортивного інвентарю на спортивних базах ММФФК, росподіл між інструкторами ММФФК і як наслідок використання обладнання та інвентарю в процесі проведення учбово - тренувальних занять та сборів, а якісне обладнання та інвентар довго служитиме, та завжди буде в нагоді.

Автор: Долгорук Павло Валерійович

Станом на 22 вересня проект підтримали 191 особа.