Затишне гніздечко збудуємо разом!

Це проект котрий реалізує підхід наших мудрих предків «Перш ніж змінювати світ, тричі подивися на власний будинок».
Нова система надання житлово-комунальних послуг в Україні диктує мешканцям багатоповерхівок правила експлуатації своїх будівель. Коли людина розуміє, що загальне майно стало особистим, це дає дієвий стимул взяти відповідальність за своє домоволодіння на себе.
На жаль ні у громадян, ні у влади не має достатньо ресурсів для того щоб комплексно впровадити енергозберігаючі заходи і досягти такого рівня енергоспоживання при якому жити в будинку буде комфортно та економічно вигідно.
Тому для вирішення проблеми необхідно об'єднати зусилля та ресурси всіх зацікавлених сторін з метою вироблення єдиної стратегії з урахуванням інтересів і можливостей всіх учасників проекту.
Перелік заходів: Придбання і установка в під»їздах вікон та встановлення козирьків над сходами.
Результатом проекту стане застосування єнергозберігаючих технологій, що значно покращить температурні та санітарно –гігієнічні умови життя. В результаті проведення заходів збереження тепла , зникнуть протяги, в під”їздах стане набагато тепліше, у квартирах в достатньому обсязі почне зберігатись тепло.
Козирьки над сходами придбають естетичний вид і убезпечать життя мешканців . Покращення умов життя на собі відчують понад двісті мешканців будинку, з яких сімдесят відсотків складають люди похилого віку.
Обсяг коштів на встановлення козирків над сходами та заміна вікон з двукамерним енергозберігаючим склопакетом складає 105099.85 тісяч гривен.

Пріоритетний напрямок: Заходи з енергозбереження

Автор: ОСББ «Київська 180»

Станом на 19 січня проект підтримали 286 осіб.