Хортинг - сила та честь

Марганецька міський осередок Всеукраїнської громадської організації "Українська федерація Хортингу"(далі ММО ВГО "УФХ") існує в м.Марганець 5 років. Офіційно була зареестрована 16.03.2011 р.,та з того часу успішно розвивається.Головною метою федерації є залучення дітей , молоді та дорослих м.Марганець до систематичних занять фізичною культурою та спортом через тренування Хортингом (національний вид спорту України), виховання гармоничного розвитку тіла,свідомості та духу через інтенсивні заняття Хортингом,розвиток та укріплення,пропаганда здорового спосібу життя,виховання міцної, здорової,культурної,патриотичної ,та високоінтелектуальної нації.
Будучи порівнянно молодим видом спорту Хортинг завоював популярнісь серед дітей, підлітків та дорослих у м.Марганець. Це є комплексна система самовдосконалення особистості, заснованної на фізичному,морально - етичному та духовному вихованні, пов"язана з відродженням давніх народних традицій козаків,що передавалися з покоління у покоління.
Основною метою діяльності ГО ММО ВГО "УФХ" у м.Марганець є популяризація та підвищення ролі фізичної культури та спорту, патріотичне виховання, залучення дітей та юнацтва до здорового способу життя, відволікання від шкідливих звичок, виховання особистості в дусі добропорядності й патріотизму.
За короткий час спортсмени ГО ММО ВГО "УФХ" м.Марганець стали переможцями та призерами Чемпіонату Світу, Чемпіонату Європи, Кубків та Чемпіонатів України та області.
ГО ММО ВГО "УФХ" є неприбутковою громадською організацією, та не може самостійно та в повному обсязі забезпечити належні умови для проведення учбово - тренувальних занять, не має коштів на придбання необхідного інвентаря для якісної підготовки спортсменів, та більш успішного виступу їх на змаганнях, участі у учбово - тренувальних таборах. Тому для реалізації проекту потрібні кошти на закупівлю необхідного обладнання.
Основна проблема полягає у відсутності хорту (татамі, розборного мякого покриття зацепом "ластівкін хвіст") для занять Хортингом, що унеможливлює єфективне проведення учбово - тренувальних занять з Хортингу, досягнення найвищіх спортивних результатів, неможливість проведення змагань з Хортингу міського, обласного та Всеукраїнського рівня у м.Марганець
У ході реалізації проекту зросте ефективність учбово - тренувальних занять з Хортингу, що буде сприяти росту та кількості членів ГО ММО ВГО "УФХ" ,популяризації національного виду спорта України у м.Марганець, якісній підготовці спортсменів до змагань, та кращі результати на змаганнях.
На реалізацію проекту необхідно близько 50 000 гривен.
Кінцева мета проекту - це придбання необхідного обладнання та залучення як можливо більшої кількості дітей, підлітків та дорослих до заннять Хортингом, та досягнення максимальних спортивних результатів. Завданням проекту є придбання необхідного обладнання (розбірного мякого покриття).
Методи та заходи направленні на реалізацію проекта лежать в пошукі необхідного обладнання для занять Хортингом в спортивних магазинах та інтернет сайтах спортивної спрямованості в Україні.
Проект базується на попередніх досягненнях организації, так як ГО ММО ВГО "УФХ є стійкою організацією фізкультурно - спортивної спрямованності, яка має авторитет у м.Маргнець, члени федерації постійно приймають участь у спортивних заходах в м.Марганець, є учасниками показових виступів,показують високі результати на змаганнях всіх рівнів, а результати змагань постійно висвітлюються в засобах масової інформації м.Марганець.
Оцінювання результатів проекту лежить в подальшому зростанні кількості членів ГО ММО ВГО "УФХ та спортивних досягненнях.
В ході виконання проекту очикується придбання необхідного обладнання (розбірне мяке покриття), та його використання в учбово - тренувальних заняттях, проведенні учбово - тренувальних зборах та при проведенні змагань різних рівнів у м.Марганець, а якісне мяке покриття довго служитиме, та завжди буде в нагоді.

Тип проекту: Загальноміський

Пріоритетний напрямок: Інше

Автор: Долгорук Павло Валерійович

Станом на 19 листопада проект підтримали 31 особа.