Діти наше майбутнє, допоможемо їм разом

Освіта підростаючого населення є основною успішної держави, для плідної праці учням потрібно багато сил і енергії, держава зобов'язана надати всі умови для навчання в середній школі, в тому числі і харчування під час навчання. Початкова школа це маленькі діти, які тільки починають пізнавати світ, і вже зіткнулися з проблемами дорослого життя. В нашій школі діти їдять стоячи, не вистачає:
- комплектів меблів для їдальні;
- обладнання для кухні, потрібного приготування їжі. Без цих речей існування шкільної їдальні просто не можливе.
Назва нашого проекту говорить сама за себе: "Діти - це наше майбутнє, допоможемо їм разом". Ми хочемо допомогти нашим дітям. Наша організація - це батьки учнів нашої школи. Ми прикладали досить зусиль для благоустрою рідної школи, але в цьому році у нас навчаються не захищені верстви населення, а саме: діти інваліди, діти сироти, малозабеспечені сім'ї, тому ми - батьки не взмозі вирішити самостійно проблему харчування в школі. Завдяки цьому проекту ми вирішимо головну проблему школи, адже здорові, нагодовані діти - це запорука нашого майбутнього. Не будемо байдужими до наших дітей.
Головною метою діяльності Ради батьків є захист законних інтересів своїх дітей та надання допомоги адміністрації школи та педагогічному колективу в реалізації поставлених завдань.
Завдання проекту - це реконструкція шкільної їдальні: за допомогою цього проекту ми плануємо забезпечити безперебійну роботу кухонних робітників, надавши їм необхідне обладнання, також головне завдання проекту забезпечити дітей необхідними меблями для повноцінного харчування під час навчального процесу.
Відповідність проекта пріоритетном напрямам згідно Положенням 1.4.7 Створення умов для нарощування інтелектуального потенціалу населення; 1.4.11 Підтримка іноваційних методів освіти та виховання зростаючого покоління.

Тип проекту: Загальноміський

Пріоритетний напрямок: Інше

Автор: Кучма Юлія Олегівна

Станом на 23 листопада проект підтримали 219 осіб.