Спорт - здорова молодь

У віддалених мікрорайонах м. Марганець за відсутності спортивно-ігрових майданчиків збільшується кількість правопорушень серед неповнолітніх дітей та збільшується кількість дітей, які мають шкідливі звички (тютюн, алкоголь, наркотики). Створення майданчику дає можливість попередження безпритульності та бездоглядовності та безглядності, правопорушень серед неповнолітніх дітей. Завдяки цьому діти будуть вести здоровий спосіб життя.
Цільова аудиторія - діти місцевого населення та діти малозабезпечених сімей та діти з соціально-психологічного центру.
Головною метою є: пропаганда здорового способу життя, попередження негативних проявів та шкідливих звичок.
В результаті встановлення майданчику з'являється можливість проведення спортивних заходів на обладнаній майданчику. Відповідність проекта зазначається в пункті 1.4. положення 1.4.3. Благоустрій місць відпочинку населення - парків, скверів, алей тощо, 1.4.4. Поліпшення стану екологічного середовища, 1.4.5. Створення умов для розвитку спорту та ведення здорового способу життя.
400 дітей та дорослих матимуть змогу відвідувати спортивно-ігровий майданчик. Надалі ми плануємо розвивати ці спортивно-ігрові майданчики, слідкувати за ними і робити це за всої кошти

Тип проекту: Загальноміський

Пріоритетний напрямок: Будівництво спортивних та дитячих майданчиків

Автор: Андронова Ірина Петрівна

Станом на 22 вересня проект підтримали 456 осіб.