21. Луцьк у долонях Переможець

Проект спрямований на покращення інформаційної доступності та популяризації інформації про місто Луцьк у доступних форматах для людей з глибокими порушеннями зору, а саме: видання путівника "Луцьк - прогулянки містом" рельєфно-крапковим шрифтом Брайля у студії друку "Braille Studiо" та здійснення аудіозапису путівника "Луцьк - прогулянка містом" СІД Медіа Груп. Путівник в аудіоформаті допоможе ознайомлюватися з інформацією про місто людям з порушеннями зору, які не володіють шрифтом Брайля, людям з порушеннями мовлення (дислекцією), які мають труднощі з процесом читання, людям літнього віку, школярам та студентам. Реалізація даного проекту допоможе вирішувати не лише проблеми інформаційної доступності, але й допоможе людині з порушеннями зору зорієнтуватися у місті Луцьку, вирішувати освітні та просвітницькі завдання, знайомлячи людей різного віку з історією і сучасністю м. Луцька.

Тип проекту: Загальноміський

Пріоритетний напрямок: Інше

Автор: Ткачук В.В.

Ініціативу підписали 115 осіб.

Рішення по проекту

Прийнято: 24 липня 2017 р.
Розпорядження міського голови від 08.06.2017 №312 "Про затвердження переліку ініціатив-переможців конкурсу"
Додаток