34. Фестиваль Волинської журналістики – літо 2016 року Переможець

Сприяти організованому проведенню реформування регіональної преси у контексті Закону України «Про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації»; Безпосереднє спілкування редакційних колективів із масовим читачем;
Організаційно-пропагандистська робота з читачем та проведення передплати на друге півріччя;
Обмін досвідом роботи під час дискусій з колегами; Майстер-класи провідних журналістів обласних газет для колег та студентів журналістів СЄНУ; Зустрічі із журналістами-учасниками АТО та бійцями антитерористичної операції; Популяризація серед населення етичного кодексу журналіста; Ярмарок журналістських та студентських ідей у висвітленні життя міста; дискусійні зустрічі з депутатами усіх рівнів; Обмін досвідом роботи з зарубіжним гостями; Ярмарок книг волинських журналістів; Зустрічі з письменниками - журналістами; Майстер-клас з фотожурналістики; Виставка світлин журналістів області; Зустрічі з редакторами та колективами ЗМІ; Волонтерська акція; Виконання пісень волинських журналістів; Гала-концерт майстрів волинської сцени. Статті витрат ініціативи: Нагороди переможцям обласного конкурсу НСЖУ, Нагороди журналістів від міської ради, Бланки Дипломів, рамки, Квіти для переможців, Оплата виступу митців, Оформлення сцени, Оплата звукового супроводу, Оплата вхідних квитків у Замок, Оплата куліша польової кухні, Оплата освітлення Замку, Дитячий духовий оркестр, Військовий духовий оркестр, Гостьовий гонорар за виступи, Презентаційний вечір, фуршет, Кава-брейк, солодощі, Прохолодні напої, Екскурсія по Луцькому замку.

Автор: Шегда С.П.

Ініціативу підписали 1325 осіб.

Рішення по проекту

Прийнято: 23 червня 2016 р.
Додаток