Програма підтримки ініціатив жителів міста Луцька на 2015 - 2017 роки Завершено

500 000 ГРН
Ініціативи можуть бути спрямовані на: благоустрій мікрорайонів, вулиць, зон відпочинку (встановлення обмежувачів руху транспорту, контейнерних площадок, облаштування місць для вигулу собак та пішохідних доріжок, озеленення та освітлення прибудинкової території тощо); покращення умов проживання людей з обмеженими фізичними можливостями та сімей, які опинились у важких життєвих обставинах; організація дозвілля (проведення спортивно - масових заходів, конкурсів, концертів, святкування ювілейних дат будинків, мікрорайонів, облаштування ігрових кімнат для дітей, культурно-мистецькі заходи, підтримка творчої та обдарованої молоді); розвиток велоінфраструктури (встановлення велопарковок, нанесення дорожньої розмітки для велоруху); покращення екологічної ситуації у місті (створення нових зелених зон, облаштування годівничок для птахів та шпаківень, встановлення смітників, облаштування місць збору сміття, утримання природоохоронних зон та берегів річок); розбудова, збереження та відновлення історично - культурної спадщини міста (ознакування, ремонт та реставрація пам’яток архітектури, встановлення інформаційних таблиць).