Громадський бюджет на 2018 рік Триває реєстрація проектів

5 000 000 ГРН
Громадський бюджет – це частина бюджету міста Кропивницького, з якого здійснюється фінансування заходів, виконання робіт та надання послуг, визначених безпосередньо членами територіальної громади та оформлених відповідно проектних пропозицій, які стали переможцями конкурсу. Автор - член територіальної громади міста Кропивницького, віком від 16 років, який підготував та подав проект для фінансування з громадського бюджету, є громадянином України та зареєстрований і проживає на території міста Кропивницького. Всі проекти класифікуються за трьома категоріями: малі, великі та соціальні проекти. Малі проекти – це проекти, загальна вартість реалізації яких становить до 150 000,00 гривень. На такі проекти виділяється 40% загального обсягу громадського бюджету. Великі проекти – це проекти, загальна вартість реалізації яких становить від 150 001,00 до 1 000 000,00 гривень. На такі проекти виділяється 50% загального обсягу громадського бюджету. Соціальні проекти - це проектні пропозиції, які спрямовані на покращення умов життєдіяльності та соціальної адаптованості людей з інвалідністю. На такі проекти виділяється 10% загального обсягу громадського бюджету. Для подання проекту його автору необхідно заповнити відповідну форму та додати список осіб, які підтримують реалізацію цього проекту: - у разі подання малого проекту – необхідно подати список з не менш як 25 таких осіб з їх підписами. - у разі подання соціального проекту – необхідно подати список з не менш як 25 таких осіб з їх підписами. - у разі подання великого проекту – необхідно подати список з не менш як 50 таких осіб з їх підписами. Проекти можна подавати у такі способи: - за допомогою спеціальної форми; - у паперовому вигляді через відділ по роботі зі зверненнями громадян міської ради (в електронній системі на сайті міської ради у розділі «Громадянам», «Громадський бюджет» «Документи» ). Голосування за проекти для реалізації за рахунок коштів громадського бюджету міста Кропивницького здійснюється: - у Центрі надання адміністративних послуг міста Кропивницького шляхом заповнення друкованої версії анкети - через систему BankID (для осіб, які зареєстровані у місті Кропивницькому). ВАЖЛИВО! Голосування триває 12 календарних днів (10 робочих та 2 вихідні дні). Рейтинг та перелік проектів оприлюднюються не пізніше 5 робочих днів від дня проведення підрахунку голосів на веб-сайті Кропивницької міської ради у розділі «Громадський бюджет».

Дата початку реєстрації: 15 серпня 2017 р.

До кінця реєстрації залишилося: 0

Станом на 23 листопада у конкурсі зареєстровано 0 ініціатив.