Облаштування спортивного майданчика з антивандальними тренажерами в Коломийській ЗОШ І-ІІІ ст. №4 ім.Сергія Лисенка Переможець

Спортивний майданчик з антивандальними тренажерами можна розмістити на території школи біля стадіону, що дасть можливість ще й здіснювати їх охорону в нічний час сторожем школи. Крім того, вночі ця ділянка добре освічується вуличними ліхтарями. Основу спортивного майданчика 20м х 15м викласти тротуарною плиткою.

Пріоритетний напрямок: Будівництво спортивних та дитячих майданчиків

Автор: Кучер Микола Васильович

Ініціативу підписали 382 особи.

Рішення по проекту

Прийнято: 6 червня 2017 р.

УКРАЇНА
Коломийська міська рада Івано-Франківської області
Сьоме демократичне скликання
Двадцять перша сесія
Р І Ш Е Н Н Я

від 25.05.2017 р. м. Коломия №1513-21/2017

Про затвердження проектів-переможців Громадського бюджету на 2017 рік

У зв’язку з необхідністю створення ефективного механізму взаємодії структурних підрозділів міської ради та громади міста в бюджетному процесі, відповідно до Положення про громадський бюджет міста Коломиї, керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада
вирішила:

1.Затвердити перелік проектів-переможців, які за результатами голосування відповідно до Положення про громадський бюджет міста Коломиї будуть реалізовані у 2017 році за рахунок коштів міського бюджету (додається).
2. Керівникам відділів і управлінь міської ради забезпечити реалізацію проектів-переможців до 31.12.2017 року.
3. Фінансовому управлінню міської ради (Г. Бакай) передбачити кошти в міському бюджеті для реалізації проектів-переможців відповідно до програми “Громадський бюджет міста Коломиї на 2017-2021 роки”
4.Організацію виконання цього рішення покласти на першого заступника міського голови Коцюра С.П.
6. Контроль за виконанням рішення покласти на комісію з питань бюджету, інвестицій, соціально-економічного розвитку та зовнішньоекономічних відносин.

Міський голова І.Слюзар

Додаток