Громадський бюджет міста Коломиї на 2018 рік Триває реєстрація проектів

1 500 000 ГРН
Проекти, реалізація яких відбуватиметься за рахунок коштів громадського бюджету на території міста, може подати громадянин України віком від 16 років. Проекти, реалізація яких відбуватиметься за рахунок коштів громадського бюджету, можуть стосуватись лише одного об’єкта із урахуванням вимог загальної доступності для для мешканців і гостей міста (тобто об’єкти благоустрою не можуть знаходитися на приватній території). Для подання проектів, реалізація яких відбуватиметься за рахунок коштів громадського бюджету, необхідно заповнити бланк заяви за формою згідно з додатком 1 до цього Положення в електронному вигляді, який розміщений на сайті міської ради: http://kolrada.gov.ua/ekonomika/index.php в рубриці «Громадський бюджет» або в паперовому вигляді за адресою: м. Коломия, вул. Привокзальна,2а/1, ЦНАП. Автор проекту може подавати необмежену кількість проектів, реалізація яких відбуватиметься за рахунок коштів громадського бюджету міста Коломиї. Проекти на 2018 рік приймаються від 15.07.2017 до 15.08.2017 року, у подальшому на наступний бюджетний рік – щороку, починаючи з 1 березня до 31 березня. Із заповненими бланками заяв на участь в проектах, реалізація яких відбуватиметься за рахунок коштів громадського бюджету, за винятком сторінок, які містять персональні дані авторів проекту і на розповсюдження яких останні не дали своєї згоди, можна ознайомитись у розділі «Громадський бюджет» на офіційному сайті міської ради. Автор проекту може у будь-який момент зняти свою пропозицію з розгляду, але зробити це він повинен не пізніше ніж за 7 календарних днів до початку голосування. Об’єднання проектів або внесення змін до них можливе лише за згодою авторів даних проектів відповідно до норм, викладених у розділі 4. Змінилися умови щодо суб’єктів громадського бюджету: відтепер не можуть прийматися до розгляду проекти, які стосуються об’єктів державної та комунальної форми власності, а саме закладів освіти, медицини, позашкілля та спорту, а також благоустрою територій, на яких вони розташовані.

Дата початку реєстрації: 15 липня 2017 р.

До кінця реєстрації залишилося: 0

Станом на 24 вересня у конкурсі зареєстровано 19 ініціатив.

Сховати
Назва проектуГолоси
Сучасна зона відпочинку в міському студентському парку
0