1. «Спортивний турнір пам’яті «Небесної сотні та Героїв АТО» Переможець

Місто Ірпінь позиціонує себе, як місто здорового способу життя і спорту.Основна мета проекту збереження пам’яті до героїв Небесної сотні і загиблих учасників АТО і пропагування здорового життя серед молоді через залучення до різноманітних спортивних секцій і спортивних змагань. Турнір пам’яті "Небесної сотні та Героїв АТО" стане справжнім святом спорту, де молодь Приірпіння, зможе продемонструвати свої спортивні досягнення.
Важливість цього заходу в тому, що не розривається а ще міцнішає, спадкоємність молодого підростаючого покоління з патріотами, які відали своє життя за цілісність і незалежність України. Турнір, як видовищний спортивний захід , є потужним публічним інструментом, який демонструє переваги здорового способу життя і убогості шкідливих звичок.
Турнір стане об’єднуючим фактором між молоддю, як учасниками, батьками і знайомими, як глядачами тренерами, як наставниками.
Захід продемонструє єдність громади Приірпіня на ґрунті спорту, здорового способу життя і пам’яті загиблих героїв.

Тип проекту: Локальний

Пріоритетний напрямок: Інше

Автор: Бондар Діана Олександрівна

Ініціативу підписали 51 особа.

Рішення по проекту

Прийнято: 27 червня 2017 р.
Даний проект буде включено до бюджету міста на 2018 рік.
Додаток