56. «НАЗАВЖДИ РАЗОМ!!!» Переможець

Благоустрій зони відпочинку та дозвілля на вулиці Університетській (напроти, центрального корпусу Університету державної фіскальної служби України – 2 шт.) та центральный площі міста – 1 шт., а саме, встановлення лавочок-символу закоханих.
В районі «Машторф», враховуючи збільшення кількості населення та віддаленість від паркових зон міста, не можна не дооцінити значення Університету державної фіскальної служби України, оскільки, прогулянка з дітьми, зустріч друзів, у місцевих жителів пов’язані саме з територією Університету. Поряд з цим, на підвищення іміджу міста сприяє і враження колишніх студентів, які щороку з’їжджаються на зустріч випускників з усієї України.
У свою чергу, оновлену центральну площу міста на якій, як відомо, знаходиться Відділ реєстрації актів цивільного стану також прикрасить лавочка-символ, оскільки, стане цікавою інсталяцією для фото сесій закоханих.
Тому, облаштування вище зазначених територій є продовженням вже реалізованих завдань міста пов’язаних з естетичним облаштуванням.

Тип проекту: Загальноміський

Пріоритетний напрямок: Естетичне облаштування міста

Автор: Фоменко Юлія

Ініціативу підписали 223 особи.

Рішення по проекту

Прийнято: 27 червня 2017 р.
Даний проект буде включено до бюджету міста на 2018 рік.
Додаток