Міська програма "Громадський бюджет в місті Бровари на 2017-2020 роки" Триває збір підписів

3 000 000 ГРН
Вирішення проблеми здійснюється шляхом розроблення механізму взаємодії структурних підрозділів Броварської міської ради та громадян в бюджетному процесі, залучаючи населення до процесу прийняття рішень на місцевому рівні сприяє розв’язанню найбільш нагальних проблем міста. Проекти подаються за єдиною обов’язковою для заповнення формою, яка містить короткий опис проекту. Бланк-заява проекту та зразок заповнення розміщуються на сайті Броварської міської ради. Проектна пропозиція повинна відповідати вимогам, визначеним у Положенні та Програмі. Назва проектної пропозиції повинна бути викладена лаконічно, в межах одного речення, і не повинна суперечити меті проектної пропозиції, що подається. Проектні пропозиції мають відповідати наступним критеріям: * одна заявка - один об'єкт; * об’єкт загального користування; * актуальність для членів територіальної громади міста Бровари; * узгодженість мети та результату; * можливість реалізації протягом бюджетного року. Реалізація проектної пропозиції знаходиться в межах компетенції виконавчих органів Броварської міської ради. Прийом проектів з 3 квітня по 29 травня 2017 року.

Дата початку голосування: 7 липня 2017 р.

До кінця голосування залишилося: 0

Станом на 24 вересня у конкурсі зареєстровано 20 ініціатив.

Сховати
Назва проектуГолоси
Створення художнього музею м. Бровари, основу якого складає колекція робіт заслуженого художника України Леоніда Гопанчука
22