Шкільне подвір’я - 2017 (с. Білине) Переможець

4.1. Проблема, яка потребує вирішення
Шкільне подвір’я має застаріле асфальтне покриття, що потребує реконструкції, старі, що втратили естетичний вигляд, лави. Крім того, територія має низький рівень озеленення та потребує додаткового шумо- та пилоізоляційного бар’єру зі сторони залізничних шляхів. Реалізація проекту дозволить підвищити комфорт, безпеку вихованців НВК та покращити естетику і функціональність шкільного подвір’я.
4.2. Основна мета реалізації проекту
Естетичне облаштування території шкільного подвір’я: ремонт, заміна та установка нових об'єктів; озеленення, декорування окремих конструкцій, ліквідація елементів, що негативно впливають на естетику території; облаштування зон відпочинку, їх модернізація.
4.3. Запропоновані рішення (заходи проекту)
Реконструкція асфальтного покриття, встановлення декоративних огорож (навколо квітників), лав, дизайнерських квітників (із буту),садових скульптур та композицій; озеленення; створення зеленої огорожі зі сторони залізниці.
4.4. Яким чином реалізація проекту вплине на подальше життя мешканців

Облаштування подвір’я зменшать рівень травматизму та створить додатковий захист від шуму та пилу зі сторони залізниці, що матиме позитивний вплив на здоров’я вихованців НВК. Лави, квітники та прикрашена територія каменем та садовими композиціями покращать естетику двору, сприятимуть формуванню екологічної культури та активізації творчої та пізнавальної діяльності через залучення учнів, вихованців та їх батьків до деяких етапів реалізації проекту (н-д, естетичного оформлення подвір’я).
4.5. Основні групи мешканців, які зможуть користуватися результатами реалізації проекту
Жителі громади, в т. ч. учні та вихованці НВК «Білинська ЗОШ І-ІІІ ст. - ДНЗ»
4.6. Сталість (подальша перспектива) проекту
Проект активізує та змобілізує громаду для покращення об'єктів власної інфраструктури, що мають важливе значення для розвитку села. Крім того, в громаді запроваджується дієвий принцип партнерства, що дасть в недалекому майбутньому вирішувати і інші важливі питання місцевого значення.

Тип проекту: Локальний

Пріоритетний напрямок: Облаштування зон відпочинку та упорядкування прибережних смуг водойм

Автор: Ткач Світлана Миколаївна

Ініціативу підписали 285 осіб.

Рішення по проекту

Прийнято: 14 грудня 2017 р.
1. Інформацію заступника голови Координаційної ради взяти до відома.
2. Визначити переможцями проекти згідно до таблиць 1, 2;
3. Рекомендувати Балтській міській раді на черговому пленарному засіданні сесії Балтської міської ради затвердити перелік проектів переможців згідно до таблиць 1, 2;

Додаток